18 år siden

Forvirring

Luftforandring.
Neola
3 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
16 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal forklare det. Og på en eller anden måde er der ikke noget at forklare, for der er jo ikke sket noget. Og jeg holder virkelig meget af S. Måske er det bare den konstante bevidsthed om, at livet er usikkert. Angsten for at blive alt for glad for ham.

Men på den anden side, så gennemgår jeg i tankerne, hvordan jeg ville slå op, hvis jeg mødte en anden. Og jeg tænker ved mig selv, at der jo aldrig vil være en grund til at slå op. Og måske er det det, der skræmmer. Eller legitim grund mener jeg - ved ikke, om jeg ville kunne sige til ham, at jeg havde mødt en anden. Ville ikke kunne såre ham på den måde, men samtidig leger jeg med tanken indeni. Tanken om, at det måske ikke er ham, der skal være far til mine børn. Jeg kan ikke lide mig selv på denne måde, hvor jeg hele tiden fortæller mig selv, at jeg jo ikke har mødt nogen, som betyder noget i forhold til ham. Og så er der de glimt af fortiden, hvor jeg lå helt tæt med A. Og jeg kan græde over sorgen, der fulgte med ham. Jeg kan savne ham, samtidig med jeg ved, at det ikke er regulært savn efter ham, men efter at tro på noget.

Jeg tror aldrig, man bliver hel, når først man har oplevet skrøbeligheden. Og måske er mit ønske om at blive hel igen bare en drøm, som kan undskylde alle mine tanker.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forvirring er publiceret 25/10-2005 11:17 af Engel.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.