15 år siden

Mit naive blondine gen

Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
7 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
6 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
7 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
7 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
6 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
7 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
4 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
6 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
9 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
5 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
9 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
4 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
9 år siden
Start?
Christian Ba...
7 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
5 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
5 år siden
En mission i livet
Salomon
6 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
6 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
8 år siden
En god aften
Bastian
9 år siden
Det er utrolig hvor bøvlet det hele skal være. Fik jo også en kvik start, hvor jeg ikke havde chance for at være på forkant med ret meget. Oveni har der været utrolig meget bøvl med cvr nr., erhvervskonto, tankkort. overdragelse af det ene og det andet, og jeg skal komme efter dig !

Det hænger det mig lidt ud af halsen lige nu, og jeg har svært ved at være 100% effektiv.

Ham den ” kære postmand Per ” har vist taget min tidl. bøn højtidelig. I hvert fald går han ikke ofte ” hus forbi ” når det gælder rudekuverter ;-)

Var et par timer ved revisoren i fredags. Forstår nu bedre hvorfor der skal en større uddannelse til at komplicere et regnskab så meget som mulig. Det enkle i at trække minus fra plus, og så have det resterende på bundlinjen, er en by i Rusland. Men okay. Jeg har jo også selv valgt at påtage mig så meget som mulig. Den gode gamle jyske nærringhed - længe leve, plus en god portion stædighed, forenkler det nok heller ikke ;-)

Jeg sendte min far ud af byen i sidste uge. Han har ikke døjet svimmelhed de sidste par uger, så inden han skulle begynde med den nye medicin ( i dag ) synes jeg, at han skulle benytte chancen til at køre på besøg. Han valgte at besøge min tidl. stedfar og kollega, sammen med en anden tidl. kvindelig kollega. Selv om han ikke har kørt bil i over et halvt år, så følte han sig hurtig fortrolig med det igen, og havde en rigtig god aften.

Jeg fandt aldrig rigtig ud af hvilken gavn den nye medicin skulle have, og på spøgsmålet til min far, så ved han det heller ikke. Jeg har ikke lyst til at ringe til min søster, når hun har set sig så sur på mig. Det ender nok med at jeg ringer over til den kære læge, og bruger den tid han kunne have sparret, hvis han havde taget 2 pårørende med.

Chaufføren som skulle starte, meldte sig syg i sidste uge. Jeg ved ikke rigtig om jeg skal grine eller græde. Er selvfølgelig glad for at det skete før han startede, så jeg ikke skulle til at rode med sygedagpenge oveni. Jeg håber at han bliver raskmeldt inden næste weekend.

Har valgt en halv fridag i dag, da weekenderne tager hårdt på kræfterne, specielt når André også er hjemme. Ringede til kommunen her til morgen, og rykkede for et møde. Det er et halvt år siden det blev besluttet, at der skulle findes et andet sted til ham. Er lidt bange for at det er kassetænkning, da han ligger imellem børn og voksen afd. Han fylder først 18 år til November.
Jeg har lagt ud med, at det sted som de mener han skal hen, skal være et blivende sted, plus at det skal kunne rumme ham, hvis han kommer ud i en psykose eller lign. igen. Han skal ikke flyttes eller kastes rundt med for godt befindende. Det kommer en reaktion hver gang der er et skift, eller ændring i hans hverdag, og mener at telemåden – der er bedre at forebygge, end helbrede er MEGET aktuelt her.

Jeg vil ud og tage 100 meters brystsvømning under bruseren ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mit naive blondine gen er publiceret 27/03-2006 10:10 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.