Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Jeg har været til lægen i dag, fordi jeg gik og havde ondt i underlivet. Lægen undersøgte mig og sagde at jeg havde en infektion på livmoderen. Ikke særlg sjovt. Så jeg skal hente medicinen i morgen, så håber jeg at den hjælper hurtigt. Har ringet til min mor i dag for at spørger hun huskede at tage en tæppe med ned i campingvognen, så det ikke bliver værre end det er. Men så fortalte hun at de havde en varmer i forteltet så jeg kunne sagtens holde mig varm. Men hun sagde at hun ville sørge for et tæppe til mig.

Sidder og tænker på at jeg har så meget jeg skal ordne inden vi tager ned til mine forældre. Burde ikke og sidde at se tv. Men det er ikke lysten som driver værket lige nu.

Her til aften kom min kæreste med at avisudklip, som han syntes jeg skulle læse. Avisudklippet hed "Pige kend din bil". Det er fordi jeg kører rundt i min kærestes bil og jeg tit talt om at jeg godt kunne tænke mig at vide noget mere om biler. Jeg synes nemlig det er træls når man holder et sted og ikke fatter hvad kæresten prøver at forklare en gennem telefonen. Altså hvad man gøre ved bilen hvis der noget galt med den eller man skal fylde et eller andet på den. Så jeg få tilmeldt mig det kursus og så håbe på at jeg kommer på det. Men der er vist mange piger som gerne vil på det. Sød kæreste jeg har :-)

Nå må heller få lagt en masse tøj sammen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Av Av! er publiceret 11/04-2006 22:39 af Camilsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.