17 år siden

GÆRMyre udestue sang

Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Kuk kuk, kuk kuk
Ansu Orheim ...
1 år, 10 måneder siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
10 år siden
Nu har jeg gennem flere dage forsøgt forskellige metoder til bekæmpelse af myre, jeg finder et bål over tuen som et godt middel til at flytte et bo, men ja det betyder så bare myrene starter nye tue ved siden af, så det vil resultere i store nedbrændte skovarealer.

I Lørdags gav jeg en anden tue 2 spand vand gær sukkerblanding, jeg har konstateret at den blanding skal bruges i Tuen jeg vil udrydde og ikke på Græsplænen hvor jeg vil have dem til at flytte væk fra, for den blanding af sukkervand virker som magnet hvor de strømmer op af boet siger MAD.

Lørdag var vi på besøg hos min mor fik slået græs sammen med min Nevø Jacob der elskede at køre traktorplæneklipperen, Min lillebror mente jeg skulle passe på når jeg kom hjem til sommerhuset fordi der ville stå 2 kæmpe GÆREDE MYRE foran dør true så jeg ikke vil kunne komme ind.

I weekenden har jeg osså fået det sidste færdigt på den udvendige side af min udestue. Sunget sange med min familie og moppet min dattter med hendes kæreste sååå alt i alt en rigtig god weekend.

Imorgen skal jeg have have min bil til mekanikeren høre om han kan få den på højkant der drypper Gearolie ud ved en træk aksel til forhjulet.

Til fyraften er der klubmøde for håndværkergruppen ved ålborg Kommune ja så skal jeg køre lidt skrald for min eks, kan forhåbentlig finde et brugbart køleskabe til fyldepenntræf på genbrugsstationen når jeg er der.

Kl 20 er der aftensang til markering af det er 5 år siden Nazisterne flyttede fra Nørresundby. ja så er den dag jo gået))

Kan i alle have det rigtigt supert

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget GÆRMyre udestue sang er publiceret 14/05-2006 20:59 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.