Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 17 dage siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Jeg har ikke skrevet så forfærdelig meget for tiden, jeg ved ikke rigtig, hvad der lige sker, og det kan godt gøre mig irriteret. Mere end jeg er i forvejen, men det kan også bare gøre mig mere irriteret.
Jeg synes ikke rigtig, jeg kan hitte ud af noget, og jeg venter på det skide biopsi svar endnu. Jeg synes, jeg venter og venter på det møg svar.
En af behandlerne har også snakket meget med mig for tiden, og jeg er ikke meget for det, som han begyndte på. Det er ikke lige noget, som jeg ellers har snakket om. Nej tværtigmod, jeg vil helst holde det for mig selv.
Jeg ved godt, den ikke går, men jeg har for det meste bare lyst til at skride her fra. Det er ved at komme lidt for tæt på.
Nu skal jeg også til at skrive om mit liv. Det går f*** godt, har for det meste bare lyst til at gå amok på det hele....
Min mand elsker jeg, men det er ikke det samme at være hjemme. Håber bare det er en proces, som jeg skal igennem. Det tror jeg på, for ellers har vi det godt. Selvom jeg ikke kan komme ud med noget, som jeg ellers brænder inde med.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget MØG periode er publiceret 15/05-2006 20:11 af Anja Grønnebæk (GIzmo1982).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.