Kun en tåbe frygter ikke haven

håb
Halina Abram...
3 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
7 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
5 år siden
Min tur til London...
Kianna Kitte...
2 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
8 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
5 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
8 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
8 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
7 år siden
Happy Pride Week!
Kianna Kitte...
3 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
4 år siden
Når man ikke kan gengælde...
Kianna Kitte...
3 år siden
Ja, så fik jeg lært det med hjælp fra Eddie - eller lært? - måske var det mere en åbenbaring. Haven kræver sin mand når man har forsømt den med at lægge sig syg i maj måned - i 10 dage -og så være væk på forlænget weekend på træf i det himmerlandske i juni.
For når man sådan driller naturen, svarer den igen med straffeaktioner. Ukrudtet tager pludselig ikke mod skuffejernets lugeraseri eller gasbrænderens varmehelvede. Naboens unger smadrer mine plasticruder i drivhuset ikke bare en, men flere gange, eller er det måske en ondskabsfuld måge, modstandsdygtig mod fugleinfluenza, der styrtdykker gennem plastichimlen?
Åh jo, så var der også lige det løft på omkring 20 tons brænde, når det nu absolut skulle flyttes op til flere gange - ja flere gange.
Men da svigermor ville teste om jeg i flytte-forløbet havde beskadiget blomsterne, var de grønne magter på min side - ingen påtale fra havens højere magter.
Så måske skal jeg bare lære at frygte haven og ikke tro, at jeg uantastet kan kaste mig ud i andre gøremål og tro at haven klarer sig selv.
Men altså, kronsprins Frederik og Mary (og svigermor) må tage haven i den stand som den er på torsdag - det bliver nemlig ikke bedre end det er nu idag. Især urtehaven ser lidt ussel ud. Jeg mangle stadig at lægge en enkelt række kartofler - men så er de "nye" når det bliver efterår.
Men jeg tror nu også de royale, altså F og M, fokuserer mere på udsigten (enten til at komme hjem eller til det gode vue ud over vandet mod Christiansø - ja, deres søn har faktisk fået en ø opkaldt efter sig, nok derfor de kommer til Bornholm, så min have tænker de slet ikke på).
Så kære have, tilgiv mig at du ikke vågner op i kongelig galla til på torsdag.
Bibelot med kun 27 rifter på hænderne.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kun en tåbe frygter ikke haven er publiceret 20/06-2006 23:44 af Lars Find-Andersen (Bibelot).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.