14 år siden

Den altid søde og pæne Anne..

200
Jette Peters...
4 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
4 år siden
Stemme
Halina Abram...
3 år siden
brænde
Peter
5 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
3 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
7 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
4 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
7 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
6 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
6 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
1 år, 5 måneder siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
4 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
1 år, 10 måneder siden
Byerne
Tine Sønder ...
7 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
6 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
7 år siden
Vand
Halina Abram...
3 år siden
Fra engelsk til dansk...
Kianna Kitte...
3 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
5 år siden
Problemer?
EmmaBechh
6 år siden
Søster er blevet student.. Så fin hun er med hue på.. Og så stolt jeg er hende.. Hun har bare knoklet for at få den.. Og på trods af det utilfredsstillende 6-tal hun afsluttede med, har hun opnået et godt resultat, og jeg synes det er SÅ flot af hende.. Virkelig.. Og jeg satte huen på.. SÅ stolt.. Det synes jeg altså bare er noget specielt.. Alle har dog bare grint af mig når jeg, pavestolt, har fortalt at jeg skulle sætte huen på.. Og har ikke synes det har været noget stort.. Men for mig er det specielt.. Meget.. Never mind hvad andre siger..

Er træt af altid at blive kaldt den søde, lille pige, der aldrig gør noget forkert.. Træt af at blive sat i bås.. Vil ikke altid være den pæne pige.. Vil gerne kunne slå mig løs og ikke tænke på hvad andre tænker om mig.. Ikke tænke på min mors mening.. Gerne kunne se Je. uden at tænke på min mors ord i baghovedet.. Uden at tænke på at hun ikke vil have jeg ser ham.. Ville gerne kunne se ham, uden at skulle være bange for at sige til min mor hvem jeg skal være sammen med.. Ikke fordi jeg vil være sammen med ham igen, udover venner, men min mor kan ikke lide ham og det ved jeg hun aldrig kommer til.. "I er for forskellige Anne.. Han er ikke noget at samle på.. Han har behandlet dig skidt.." Ja, mor.. Men han er fin.. Han er okay.. Og jeg holder faktisk af ham..
Jeg har forandret mig i løbet af året.. Er ikke så "pæn" som jeg var sidste år.. Men fra første dag på gym. blev jeg stemplet som den pæne pige.. Den søde pige der altid tænker på andre før sig selv.. Det er rart at få det af vide.. Men vil ikke bare være den søde pige.. Vil være.. Jeg ved ikke hvad jeg vil være.. En anden en den jeg er.. Nej.. Men vil være den person folk siger "Hun er enestående.. Hun gør alt for andre og jeg ved jeg kan stole på hende altid og at hun altid vil være der for mig.. No matter wenn or where.." når de hører om mig.. Nogen af tingene bliver måske allerede sagt.. Men ja.. Jeg ved ikke.. Det er svært..

Ch. er rar.. Han er dejlig.. Ved ikke om jeg er vild med ham.. Men er er.. Ja.. Han er.. Ch.. Og holder af ham.. Skal være sammen med ham fredag.. Og i biffen med ham i næste uge.. Han sov her i fredags.. Uden der skete noget.. Lå bare og snakkede.. Hver sin dyne.. Rart.. Dejligt at ligge der uden nogen form for bekymringer om noget.. Bare os to.. Som venner.. Intet andet.. Dejligt..

Mi. er kommet hjem fra Asien.. Efter 3 måneder.. Dejligt at have ham hjemme igen.. Savnet den dreng.. Underligt at vi bare altid har været venner og altid vidst at det aldrig ville blive mere,, Fuck.. Ler bare ved tanken.. Det kunne være ganske morsomt.. Haha.. Nej nej.. Vi har tit grint af det sammen.. Folk har ofter spurgt hvorfor ikke.. Men nej.. Ikke mig og Mi.. Never ever.. Vi er bare venner.. Bedste venner.. Dejlige dreng..

Nå, i seng vil jeg gå.. Sø. bliver student imorgen.. Husk rosen Anne.. Husk rosen.. Fandme lige passe jeg glemmer den..

Sov godt derude..:)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den altid søde og pæne Anne.. er publiceret 20/06-2006 23:35 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.