18 år siden

Forvirret og stadig en smule såret...

13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 5 dage siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 23 dage siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
4 dage siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Fuck hvor er det træls når ens internet går ned.. Har nu 4 gange prøvet at skrive en ny tekst, men hver gang jeg har villet tilføje den, er internettet gået ned.. SÅ irriterende.. Så nu prøver jeg igen..

Endelig sommerferie.. Lækkert.. :) Eksamen og årsprøverne er gået af lort.. Fik 6 i fysik, som var en eksamen.. Det var bare noget lort.. Vi trak dagen før, så vi havde jo så 24 timer til at forberede, hvilket jo var lækkert.. Ch, som jeg mødte til festival, havde tilbudt sin hjælp, så den tog jeg gladelig imod.. Vi forberedte hele dagen og havde trukket Varmeenergi, som var noget af det jeg helst ville op i, for det er netop et af de emner jeg kan finde ud af.. Men lalala.. Forbedredte mig virkelig godt og havde sgu styr på det.. Virkelig.. Øvede det grundigt igennem aftenen i forvejen og kunne det næsten udenad.. Var rimelig sikker på at få det 8 tal, jeg gerne sku ha..
Kommer op på skolen torsdag og snakker lidt med de andre fra klassen.. Var SÅ nervøs.. Helt vild.. Har altid haft en angst for at gå til eksamen.. Og det gør det jo så ikk bedre at jeg nu sku til fysik eksamen.. Men ind kom jeg.. Og tralala, Anne begynder at forklare.. Det går super de to første minutter.. SLAM.. Så stiller min lærer et spørgsmål.. Og så går jeg bare i sort.. Bliver fuldstændig blank og kan ikke huske noget af det jeg havde forberedt.. Gik helt i panik.. For vidste at jeg godt kunne svaret på det.. Men kunne bare ikke huske det.. Svarede bare et eller andet.. Aner ikke hvad.. Senere får jeg så mit bilag.. En bilmotor.. Undskyld, men hvad fanden skal man sige om en bilmotor..?? Fablede bare lidt om noget med kemisk energi og elektrisk energi til varme energi.. Får af vide det er rigtigt.. Men bliver så spurgt om hvor der foregår.. Øhh.. Ved det ved Gud ikke.. Så ja.. Efter 20 minutter fik jeg endelig lov til at gå.. Var sikker på at dumpe.. Men fik da heldigvis 6.. Bare ikke godt nok, når jeg ved jeg kan gøre det bedre.. Øv..
Tysk årsprøve.. Også 24 timers forberedelse.. Helt fint.. Trak en nem tekst og var mega godt forberedt.. Teksforståelsen, som vi fik deroppe, gik kanon.. Var færdig i løbet af 10 minutter.. Så de sidste 10 øvede jeg på, hvad jeg skulle sige.. Kommer ind og snakker bare løs.. Fabler bare løs.. Og synes selv det gik super.. Og min lærer virkede positiv.. Kommer ind til bedømmelsen.. Får 8.. Et fucking 8-tal i tysk.. Lort.. "Jamen hvis dit referat ikke havde været så langt, kunne du godt ha fået 9 eller 10, for du har få sproglige fejl.." Nå, jamen hvad med at stoppe mig, hvis mit referat er for langt en anden gang.. Eujch, hvor irriterende..
Dansk trak jeg også en okay tekst og det kørte til forberedelsen.. Havde en masse noter fra klasse gennemgang.. Så det kørte sgu.. Kommer ind og snakker.. Går mega godt.. Syns jeg selv.. Får 7.. Et latterligt 7-tal.. SÅ træls.. Det gik meget bedre en et 7-tal.. Men fuck det.. Nu har jeg sommerferie.. Næsten 2 måneders sommerferie.. Lækkert.. Men hvad sørensen skal jeg lave..? Nå, der kommer nok noget op.. Gør der altid..

Fed festival var det.. Virkelig fed festival.. Glæder mig allerede til næste år.. Uhh.. Blev dog uvenner med Je.. Endnu engang.. Synes bare han var latterlig.. Var ude ved ham et par dage forinden, hvor vi "kom til" at være lidt sammen.. For DUMT Anne.. Men sket er sket.. Han sagde han stadig elskede mig.. Men på festival var knolden sammen med 3.. Knaldede med 3 tøser.. Ihh, hvor du da elsker mig.. Det kan jeg da godt se.. Og hvor kan jeg virkelig bare mærke de forpligtelser du har sagt du stadig føler du har overfor mig.. Det jo åbenlyst.. Han var bare træls.. Og så latterligt var det, da han blev sur over at jeg havde kysset med 1.. Hvad sker der for det..? Han må gerne være sammen med 3, mens jeg bare skal synes det bare er super.. Men jeg må ikke være sammen med 1.. Armen det jo fair.. Not..
Vi diskuterede over telfonen da vi kom hjem.. Og blev rimelig meget uvenner.. For jeg er overfladisk, snobbet og har et problem med min personlighed.. Og er desuden ikke nogen ordentlig ven.. Og det har han bare sagt flere gange.. Han kritisere mig bare altid.. Og gad det bare ikke mere.. Tror bare jeg sagde stop.. Om aftenen tog jeg ud til ham for at aflevere hans ting og få mine.. Var dog ikke meget for det.. Men min søster snakkede med mig om det, og blev enige om at det var det bedste.. Men puha jeg havde det dårligt, da vi var på vej derud.. Puuh.. Havde prøvet at ringe til ham, for at sige at jeg kom.. Men han havde ikke taget den..
Kom derud og var på grådens rand.. Selvfølgelig sidder han ikke på sit værelse.. Fuck og lort.. Så skulle jeg jo op til hans mor og spørge hvor han var.. Selvfølgelig sidder i stuen sammen med Fr.. Typisk.. Så mig ned i stuen og lade som ingenting overfor Fr.. Spurgte bare Je. om jeg ikke måtte få mine ting.. Det måtte jeg da gerne, men han blev bare siddene.. Fint.. Så finder jeg dem selv.!! Anede da ikke hvor de var.. Og jeg tudede helt vildt da jeg kom ned på hans værelse.. Pludselig kan jeg høre hans skridt ned af trappen.. Han finder mine ting i løbet af 2 sekunder.. Prøvede at skjule at jeg grad.. Svært.. Men skyndte mig bare ud af døren.. På vejen hjem tudede jeg som aldrig før.. Det var nok noget af det sværeste jeg har gjort.. Puha.. Vidste at alt aldrig ville blive som før.. Javde ødelagt det vi havde, men det var bare hvad jeg havde brug for..
Men kort fortalt, var vi ikke ligefrem venner de næste par uger.. Snakkede i sammen.. Havde ikke lyst til at snakke med ham.. På MSN hed han.. "Det var så de følelser du havde for mig Anne!? Jeg ser måske ikke godt nok ud mere?" Synes det var så latterligt.. At han skulle udmyge mig overfor alle.. Helt ærlig altså.. Snakkede ikke med ham.. Men en dag skrev han til mig at han syns det var latterligt hvis vi ikke kunne gå forbi hinanden på gaden uden at sige hej.. At han ikke synes vi skulle skilles som uvenner.. Har sldrig påstået andet en af vi godt kunne sige hej til hinanden.. Men ja ja.. Efterhånden begyndte vi at snakke mere og mere sammen.. Han skrev han stadig elskede mig.. Wow.. Efter fysik eksamen havde han prøvet at ringe til mig.. Eftersom jeg ikke havde taget telefonen, havde han skrevet en besked.. "Hej skat.. Har prøvet at ringe.. Men du tar ikke din telefon.. Vil bare snakke.. Ikke diskutere.. Bare snakke om venner, eksamner, fjollede ting vi har lavet.. Hehe.. Holder for meget af dig pus til at blive ved sådan her.. Kys stadig din Je.." Anede ikke hvad jeg skulle svare.. Har svært ved at forholde mig til at han stadig elsker mig samtidig med at han synes jeg er overfladisk og snobbet.. Virker bare så.. Ja.. Ved ikke.. Underligt.. Men snakkede lidt med ham og han ringede en aften.. Vi har snakket lidt sammen og er nok godt på vej til at blive venner igen.. Ved det ikke.. Kan ikke bare glemme alle de ting han har sagt.. Det kan jeg bare ikke.. Og har jeg også sagt.. Men han siger bare at mine positive sider overskygger de negative.. Synes bare det svært at forholde sig til.. Puuh.. Tager bare en dag af gangen.. Eller prøver i hvert fald..

Men mødte jo som sagt Ch. til Festival.. Og vi er blevet ganske gode venner.. Ved ikke om jeg er vild med ham.. Men han er utrolig sød.. Virkelig.. Og så nem at snakke med.. Han var med ved stranden igår, sammen med nogen fra klassen og lidt andre.. Mega hyglig.. Vi sad bare under et tæppe ved bålet og kiggede på stjernerne og snakkede i timevis.. Han kunne ikke rigtig komme hjem, så han overnattede hos mig.. Mega hyglig.. I en lettere beruset tilstand, lå vi og snakkede det halve af natten.. Underligt så meget vi ligner hinanden uden egentlig at gøre det.. Men nu må vi se.. Skal i biografen med ham næste weekend.:)

Nå, men jeg vil gå ned i stuen og hygge med mor og søster.. :)

Hmm... Savner en at holde om.. Er bange for at, hvis mig og Je. en dag er sammen, at jeg "kommer til" at kysse ham.. Eller omvendt.. Øv.. :S

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forvirret og stadig en smule såret... er publiceret 17/06-2006 20:02 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.