18 år siden

Studentergilde og flere forvirrede tanker..

Skagen
Peter
10 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
11 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
23 dage siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 2 måneder siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Lige kommet hjem fra min svorgers (kalder man det egentlig for en svoger når han kun er 19..?) studentergilde.. Meget festligt.. Både familie og venner.. Ender med at lande melllem alle hans venner.. Typisk.. Føler mig en smule malplaceret, da jeg sidder mellem 7-8 fyre.. Alle 19-20 år.. Jeg har dog mødt dem allesammen før.. (Mindre uheld på en af dems badeværelse gulv nytårsaften.. Indtagelse af en smule for meget alkohol.. Ups..) I starten hvor alle familiemedlemmerne sad sammen med os, var de utrolig fredelige og sagde ikke så meget.. Men efter maden, hvor folk fordelte sig de forskellige steder og de stærkere drikkevarer kom på bordet, gik det løs.. :) "Så for satan Anne.. Nu skal du drikkes fuld" Nej, der tager i vidst ganske fejl.. De sad og hældte øl osv på mig hele aftenen.. Kom med sjofle kommentarer om mig og mine veninder.. Hørte om deres utrolig spændene sexliv.. Tak for info drenge.. Men ellers nogen ganske fine fyre.. Arj, de er sgu fine.. Meget sjove og morede mig.. Men tror det var meget godt, at min mor kom og tog mig med hjem.. :)
Men det jo ikke fordi, man bliver misundelig når ens søster blev student i mandags, svogeren idag og kusinen imorgen.. Nej nej.. Tager da bare lige to år mere.. Snildt.. Men hvis jeg tænker tilbage på hvor hurtigt året er gået, så er det nok ikke så slemt alligevel.. Men ville nu ikke gøre mig noget at være færdig nu.. :)

Har ryddet op i alle mine papiere fra i år.. Fuck der er mange.. Fatter det slet ikke.. Har fyldt tre store mapper med ark.. Det jo vildt.. Og det er bare 1.g.. Hvordan bliver det så ikke de næste to år.. Puuh.. Får da mindst 10 mapper til at stå.. Ri. har spurgt om jeg ikke kommer og brænder matematik og fysik noter, da jeg ALDRIG mere skal have det.. Takkede nej.. Tør sgu ikke brænde mine noter.. Hvad nu hvis jeg kom til at skulle bruge dem en dag.. Ved ikke til hvad.. Men man ved jo aldrig.. Hellere være på forkant.. :)

Translokation imorgen.. Klokken 10-10.15.. SÅ træls at man skal komme derind for et kvarter.. Bruge for fanden da en halv time på at komme derind.. Hver vej.. Men mig og Ka. finder vidst ud af noget bagefter.. Spisning på Jensens måske.. Hvis godt vejr, bliver det stranden med vandmelon.. Men tvivler.. Øv..

Snakkede med Je. igår.. Skulle have været ude ved ham igår.. Men Mi. kom jo hjem fra Asien.. Og har bare ikke set ham.. Så spurgte om vi ikke kunne finde en anden dag.. Han ringede om aftenen.. Sagde han var blevet såret over at jeg havde aflyst.. Forklarede ham at jeg intet havde lovet og havde sagt at jeg ikke vidste om jeg skulle noget andet.. Men han var bare utrolig såret over det.. Var jeg selvfølgelig ked af.. Undskyldte mange gange.. Prøvede at gøre det godt igen.. Hjalp ikke så meget.. Men tror han blødte lidt op til sidst.. :) Skal være sammen med ham onsdag i næste uge.. Glæder mig faktisk til at se ham.. Efter vi havde snakket sammen igår, satte det tankerne igang.. Forfærdeligt.. Blev nødt til at skrive til ham hvordan jeg har det.. At jeg nogen gange bare tænker på hvad der gik galt.. Hvor meget jeg savnede det vi havde og bare tænkte at bare var en idiot nogen gange..
Han svarede.. Havde det på samme måde.. Savnede mig og bare det at holde om mig.. Ville ønske vi kunne vende tilbage.. Da vi jo tilhører hinanden..
Var ikke sikker på hvad han mente med det sidste.. Lød lidt foruroligende at vi tilhørte hinanden.. Bedte ham forklare.. Mente at ingen af os kunne undvære hinanden og det vi havde..
Ved ikke om jeg har det på den måde.. Ved ikke om jeg savner det vi havde eller om jeg savner ham.. Vi passer bare ikke sammen.. Blevet behandlet som lort.. Ikke blevet respekteret.. Det fungerede ikke.. Kommer det aldrig til..
En sang.. Han har skrevet en sang.. Bedt mig om ikke at vise den til andre en mine nærmeste veninder.. For personlig.. Virkelig godt skrevet.. Om hans følelser.. Hvordan han har haft det.. Hvordan han havde det da jeg ikke gengældte hans "jeg elsker dig"..
Åhh.. Han ved jeg får ondt af ham.. At jeg falder for sådan noget.. Han ved det.. Udnytter det.. Frygtelig.. Han er en dejlig dreng.. Er han virkelig.. Men samtidig en forfærdelig dreng.. Hader ham.. Elsker ham.. Åhh.. Ved det ikke.. Hvorfor betyder min mors mening så meget..?? Min søsters mening.. Hvor er det latterligt.. Eujch.. Hvorfor ikke bare være ligeglad.??
Han mener min familie havde en for stor indflydelse på at vi slog op.. For stor indflydelse på min holdning.. Har hele tiden sagt nej.. Og det var åndsvagt.. Tænker over det.. Har han ret.?? Har jeg virkelig ikke nok rygrad til at træffe mine egne beslutninger.?? Jo, jeg har sgu.. Det var MIN beslutning.. Og kun MIN at slå op.. Hvis jeg virkelig ikke var bare en smule ligeglad med at min mor ikke kan lide ham, så ville jeg jo heller ikke snakke med ham igen.. Vel..??

Der er også Ch.. Dejlige dreng.. :) Glæder mig til at se ham på fredag.. Han rejser en uge til Bulgarien på lørdag.. Lovet at sende postkort.. :)

Underligt at tænke på, at jeg faktisk går i klasse med Mi. lillebror.. Som egentlig er 1 år ældre end mig.. Fuck.. Mi. er sgu da egentlig 20.. Shit.. Nå.. Sært vi kommer så godt ud af det med hinanden.. Men underligt også at være så gode venner med Chr., hans lillebror.. Holder sgu af dem begge..

Damn, glæder mig til at se To. imorgen.. Lang tid siden jeg har snakket med ham.. Herlige dreng.. Skal vidst på camping med ham og nogen af hans venner her i ferien.. Bliver sgu fedt.. Men fornemmer det ikke rigtig bliver til noget.. Hvis jeg kender dem ret, får de alligevel ikke planlagt det.. Tosser.. :)
Har også planlagt at "negle" ham til Vinterbal i 3.g.. Hvis han ikke stadig er stadig er sammen med Ka. til den tid.. Regner med at de så skal danse sammen.. :) Dejligt par..

Nå, vil smutte i seng.. Sov godt derude.. :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Studentergilde og flere forvirrede tanker.. er publiceret 21/06-2006 23:54 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.