18 år siden

Tilgive, ej glemme..

Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 21 dage siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Hvad sker der for at man tuder over programmet "Ekstrem Hjemmeservice"..? Passede børn den anden dag, og da de var lagt i seng, slog jeg over på programmet.. Da familien blev genforenet med familien, der havde genforenet dem, begynder jeg at tude.. Så der sidder jeg, for mig selv og tuder.. Over "Ekstrem Hjemmeservice".. Så er man altså bare lidt for følelsladet.. Men ja ja.. Ganske sødt var det..

Je.. Forvirrende dreng.. Snakkede med ham den anden aften.. Hader at snakke med om aftenen.. Han bliver sgu altid så salig om aftenen.. Hader det.. Først snakkede vi om almindelige ting.. Og elsker virkelig at snakke med ham.. Han er så nem at snakke med.. Så dejlig nem.. Kender mig.. For godt.. Det bare rart.. Men skræmmende.. Skræmmende at jeg har tilgivet ham..
Jo senere det blev, jo nærmere kom samtalen om os.. Prøvede at undgå det.. Vil have mig tilbage.. Elsker mig stadig.. Siger jeg er han liv.. At han ikk kan være sig selv uden mig.. Vil gøre alt for at være sammen med mig igen.. Bliver smigret.. Sagde jeg havde lovet mig selv ikke at falde for ham igen.. At der bare er sket for meget.. Siger han ved jeg har det på samme måde.. At jeg ikke ville snakke med ham nu hvis jeg ikke havde nogen følelser for ham.. At mine følelser ikke bare kunne forsvinde.. Ved ikke om han har ret.. Vil ikke være sammen med ham igen.. Kan ikke.. Vil ikke.. Vil gerne være sammen med ham som venner.. Men det virker bare som om at det er alt eller intet fra hans side.. Kærester eller intet.. Kan ikke.. Ved det ikke.. Er så forvirret.. Har snakket med nogen om det.. Men svært når de ikke kender ham.. De ser ham stadig som svinet, der sårede mig.. Det gjorde han også.. Men han er sgu fin..
Snakket med Ch. om det.. Han synes jeg selv skal finde ud af det.. Selv skal finde ud af hvad det er jeg vil.. Om han virkelig er sød nok til at tilgive ham hvad han har gjort og sagt.. Har tilgivet.. Men ikke glemt.. Kan ikke glemme hvad der er blevet sagt.. Ikke nu.. Og han er sgu forvirrende.. Det ende øjeblik vil han gerne og jeg er ihh og åhh så dejlig.. Det andet øjeblik er han afvisende og virker ikke til at ville snakke med mig.. Ved ingenting.. Synes det er SÅ svært.. Øv..

Studentergilde imorgen.. Søsters.. Skal nok blive hyggeligt.. Orker bare ikke sidde en hel dag, bare og spise.. Vi skal have så meget mad.. Puuh.. Det helt vild.. Men bliver rart at se familien igen.. Ser dem ikke så tit.. Trist.. Meget faktisk.. Men nu ser vi.. Åhh.. Min dagplejemor kommer også.. Elsker den kvinde for højt.. Hun er virkelig bare guld værd.. Dejlige kvinde.. :)

Sankt Hans igår.. Skulle til stranden.. Til stort bål.. Mig og Jo. kommer endelig afsted.. Kommer derned.. Folk er på vej hjem.. Ender med at tage hjem til An.. Meget hyggeligt.. Kender i de øjeblikke, hvor man blir sentimental, kigger rundt i rummet og det går op for en hvor meget ens venner betyder.. Hvor vigtige de egentlig er for en.. Holder så meget af dem allesammen.. Åhh.. Dejlige mennesker.. <3

Nå, lovet at hygge med mor..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tilgive, ej glemme.. er publiceret 24/06-2006 22:36 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.