18 år siden

En dag blandt mange

SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
No name girl
8 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Min far er blevet dårligere på det sidste. Han døjer med store smerter i lænden og i benene, og mener ikke at fysioterapien hjælper ham. Vi havde ham her ude i går. Gik en tur i skoven med hundene efter vi havde spist. Det var hårdere ved ham end han i første omgang ville være ved. Men bad mig alligevel om at blive kørt hjem efter turen, da han var fuldstændig ødelagt og ville hjem i bad.

Tanken om at sælge huset er begyndt at spøge, da han har problemer med trapperne derhjemme. Han holder ved ” at hvis han får det bedre, så vil han altså ikke ”. Hmm… Jeg har i lang tid ment at han skulle sælge, da huset er for stort, og at trapperne med tiden kunne give ham problemer. Har dog undgået emnet i lang tid, da jeg mener at det var bedre at fokusere på livsmod og livskvalitet.

JEG ved at han ikke kan blive siddende økonomisk pga. at han har udskudt sin skat i mange år. Dvs. at han får et kæmpe skattesmæk når firmaet er gjort op. Det faktum at det bliver af økonomiske grunde han må flytte, vil han ikke indse. For mig er det på sin vis også okay - hvis han bedre kan forlig sig med tanken ved at skyde skylden på fysikken. Men samtidig er jeg bange for, at han bliver ( mere ) sur og bitter over sygdommen. Der er mange aspekter omkring dette.

Michelle er i Roskilde i disse dage. Hun har tilmeldt sig som hjælper på festivalen, og skal derfor ikke betale for at komme ind. Desværre er hendes liv ikke en dans roser for tiden, samtidig med at hun er fantastisk god til skabe en del problemer for sig selv. Jeg prøver at rådgive hende efter bedste evne, men formår ikke at trænge igennem. Det er frustrerende …
” Truede ” damen med at besøge svigersønnen, da jeg var i Århus den anden dag. Det mente hun ikke var en god ide, da han har svigermor paranoia. Hmm hvorfor mon… Har ellers behandlet ham pænt de få gang jeg har mødt ham, af respekt for Michelle. Måske har han været tankelæser i et tidligere liv ;-)

André er her igen i denne weekend, så derfor har jeg holdt fri i dag. Han har været her meget på det sidste, og skal også tilbringe 2 af hans 3 ugers ferie her hjemme. Kan godt blive lidt irriteret over hans fars velvilje, men det skal ikke gå ud over ham. Vi har stadig ikke hørt fra kommunen, men regner med at sende et rykkerbrev vedr. info i næste uge.

Vil ud og holde øje med min nyudnævnte sekretær, som er i gang med aftensmaden. Det er ikke dårlig at dele hus med en som henter kaffe, ordner bogføringen, har en dejlig røv og går i seng med chefen ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En dag blandt mange er publiceret 24/06-2006 18:53 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.