Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
2 måneder, 22 dage siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Min chauffør skal på barsel på torsdag.. Host host… Konen og han hjemkommer med en hundehvalp. 8 uger og 2 dage gammel… Meget vigtig at vide det med de 2 dage. Har overvejet om jeg skulle skrive fødselsdata i kalenderen, da det sikkert skal fejeres med maner. Han glæder sig som et lille barn til jul, og jeg er ikke i tvivl om, at han tæller timer til den skal afhentes ;-)

I går var min far var til eksercits, som han kaldte det. I overført betydning - parkinson gymnastik. Jeg inviterede ham her ud for at spise med, da han igennem længere tid har været interesseret i HVEM min chauffør er, og om jeg nu også var tilfreds med manden. Har kunne fornemme at det ikke har passet herren, at der skulle en ” fremmed ” til at køre bilen. CHAUFFØR LAVER KUN BULER, har hans filosofi altid været. Derfor måtte jeg ansatte også mig selv dengang, og indrømmet - hans filosofi holdt stik.

Ud over at han taler MEGET, så var han vist en flink ung mand. Kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet, da min han før chaufføren kom, så´en henkastet spurte” nåå hvad for en privatbil har manden så ”. Som da jeg var barn hvor jeg kan huske, at min mor spurte til hvad mine venners forældres erhverv. Hvor status åbenbart var vigtig, for om det nu også var et godt bekendtskab for mig. Hmm

Jeg forventer snart at tage et par fridage, så jeg komme til bunds i haven. Har ikke haft så meget overskud eller tid endnu i år. Begrebet ferie bliver nok endnu engang et fremmed ord. Har aldrig været god til at holde fri i længere tid, med undtagelse af sidste år, hvor jeg til gengæld også gik hjemme i længere tid, end jeg sammenlagt har holdt ferie i de sidste 15 år. Har dog siddet og dagdrømt om vores ferie på Anholt, og ønsket at tage dertil igen. Det var ganske vist kun en forlænget weekend, men guld værd i min daværende elendighed.

Var en smut i Herning i dag med en ryg patient. Bliver så glad for at blive ros for en jævn og rolig kørsel. Er selvfølgelig ekstra opmærksom på vejen og dens ujævnheder, når jeg ved at det kan påvirke mine passager.

Må hellere komme videre i programmet, som omhandler opvaks og vasketøj ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En forunderlig verden er publiceret 20/06-2006 20:29 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.