Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 9 dage siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
What if we were ment to be together? What if you were ment to be the one?
What if I don't know I'm right next to the right one....?

Hmmm Th kommer i morgen. Han skrev søndag og vi skrev sammen længe. Det var dejligt at snakke lidt med ham. Savner at være sammen med ham. Og føler jeg har noget at gøre bod på.

Ved at gøre rent på mit værelse. Ordentligt rent. Det fungerer. Er ved at være langt. Ku ligne mig at gå i stå nu, men må ikke ske. Er ved at rydde ud. Endnu en gang. Rydde ud i mit liv. For meget nips. For lidt renhed. Skal se tv i aften. Nye afsnit af forsvundet sporløst. Det er en genial serie. Den er bare for skøn. Spændende.

Skal i sommerhus på fredag. Med mine veninder. I søndervig. Det bliver genialt. 6 tøser på farten. Mit slæng. Skal feste og fyre den af så groft. Det bliver overdrevet godt. Skal lege de vildeste duller. Måske bevæger jeg mig ned i den korteste nederdel ever, og lange støvler. (Ikk noget jeg sådan lige gør! Bare lidt for kort ikk?) Men det ku være. Ku os være at jeg lod være. Men smuk skal jeg være. Og overdrevet uopnåelig. Vil ikke noget som helst, med nogle som helst. Danse til benene falder af, men det er også det. Nærmere kommer de ikke. Sådan skal det bare være. Vil ikke være en dårlig kæreste. Vil ikke. Den slags er slut. Ikke noget 'hvad han ved har han ikke ondt af' ingenting. For jeg har ondt af det. Jeg får det dårligt. Og er vel ikke for hans skyld jeg stopper egentligt. Er for min egen. Fordi jeg ikke kan holde det ud. Egoistisk, men på den gode måde for engang skyld

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det bliver festligt er publiceret 20/06-2006 19:33 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.