Forfærdelige mig

Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 20 dage siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Er ved at gå amok. Indeni. Udenpå har jeg aldrig været mere rolig. Fingrene bevæger sig stille hen over tastaturet. Jeg er stille. Hverken glad eller ked af det. Bare underlig tom. Underlig fuld. Brækkede mig i går. Flere gange sku jeg pludseligt på wc for at 'tisse'. Der var vist ikke rigtig nogen der opdagede noget. Festede til den lyse morgen, helt bogstaveligt.
Tænkt og tænkt og tænkt hele dagen. Sovet lidt. Det er jo hårdt at være oppe 26 timer i streg. Tør ikke kigge mig i spejlet. Hvis ikke jeg ligner et lig, så ligner jeg nok noget der er værre.
Lyst til at forsvinde helt væk. Kan ikke snuppe mig selv.
Men har bestemt mig for noget. Jeg skal ikke flirte så groft med nogle mere. Ikke engang selv om dl sidder med en eller anden dame som jeg gerne vil have ham væk fra. Det må stoppe. Tænk hvis th bare var halvt så meget et svin som jeg er når jeg er i byen. Det ville sgu ik være rart. Så stopper nu. Skal til at være en god kæreste. Lære at afvise de fyre, inden jeg allerede har bevæget mig over grænsen. I går var for meget. Alt alt alt for meget. Bliver ved med at tænke. Hvor er jeg forfærdelig. Kan ikke rigtig sætte ord på noget. Håber bare at han skriver til mig i aften. Th. Det ville være rart. Savner ham. Har lyst til at se ham. Træls der går så lang tid i mellem. Men sådan er det bare. Desværre.

Bes fætter har lige skrevet. For helvede. Det er noget gris det her. Har lyst til at banke mit hovedet mod en mur til jeg mister bevistheden. Til jeg mister besindelsen. Til jeg bliver et endnu dårligere menneske

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forfærdelige mig er publiceret 18/06-2006 20:32 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.