70 år + 2 dage
Peter Munk (...
7 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
8 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
8 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
4 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
11 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
8 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
4 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
2 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Hundetræning
Chellepigen
7 år siden
Juletid
Gittepigen
8 år siden
Efterårsferie og endelig tid til skriveri og læsning af bøger/tekster, og ja, først lige træf og træfopgaven, lige købe ind til københavnerturen, huske at have værktøj med til lampen der er i stykker hos Morten.
Var iøvrigt nær blevet taget til fange da vi skulle hjem fra Kastrup.Jeg var en potentiel kuglepenneterrorist. Hver eneste af mine 10 kuglepenne blev scannet særskilt. Skilt ad, vendt og drejet. Og snuset til minstro. Kunne det være en skjult deodorant spray? Nåh nej, det kom først senere. Men det var måske indledende øvelser.
Hjem kom vi dog - til skriveri og læsning - troede jeg. Hvorfor blev det mest til praktiske opgaver, lektier, og en tåbelig kryds og tværs, som jeg alligevel ikke ville vinde på, da vi efter successen sidste år er blevet blacklistet på avisen. De der Find mennesker, må ikke vinde mere.
Så blev vejret flot, haven kaldte, brændestablen kaldte, hovedrengøring, indkøb, madlavning, opvaks og tøjvask osv. Så var der lige en god TV udsendelse.
Så advarsel til alle førtidspensionister:
Tro endelig ikke du har fået mere tid fordi du valgte at droppe dit 60 timers ugentlige arbejde. Det er der stadig, bare på en anden måde.
Og du er selv den skyldige. Du skal stadig planlægge for at nå det du vil.
Og det tager også tid. ... hvad nu? (Larm i baggrunden) ... åh shit, køkkenuret. Franskbrødene skal i ovnen, i 35 min - men hva, så har jeg 35 min til læsning, måske.
Og klokken er kun 23.52

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endelig tid er publiceret 08/11-2006 23:52 af Lars Find-Andersen (Bibelot).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.