18 år siden

Helt ude på den yderste kant

Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
3 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
12 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Endnu en aften med borgermøde er til ende. Nu har jeg de sidste tre aftner siddet og hørt vores kommende borgmester fortælle hvor forkælede og rige vi er i min nuværende kommune.

Godt nok lidt af en prøvelse - men hvorfor gør jeg det så. Jo - jeg tror på at vi høster, som vi sår og at det er meget vigtigt at skabe et godt børne- og ungdomsliv. Og det mener jeg at vi har skabt rammerne for her i kommunen.

Vi fik da også opbakning fra flere politikerer i aften - hvor vi besøgte den yderste kant af den nye kommune. En landkommune som vil komme til at mærke de største forbedringer i harmoniseringens hellige navn. Og det under jeg dem gerne *S*

Vi skal bare sørge for at vi for et godt og varieret tilbud til alle vores unge mennesker. Og det er langt fra sikkert at alle skal have det samme tilbud - for der er forskel på hvordan de forskellige samfund er skruet sammen og hvilke interesser og behov de unge mennesker har.

Så kære politikere - en del af jer har set lyset og TAK for det. Til resten vil jeg sige - pas nu på hvad I smider ud med badevandet - det kan blive meget dyrt på sigt.

Nu vil jeg se om jeg kan komme ned i omdrejninger og finde min seng - en ny dag truer snart og jeg skal have fundet ud af, om jeg skal tage imod et meget sødt tilbud om hjemtransport lørdag aften. H - det kære væsen - synes at jeg skal gå ud og drikke noget god rødvin sammen med en flok af mine gamle skolekammerater.

Nu får vi at se - skal vist også lige arbejde lidt i denne weekend.

KNUS og sov godt derude

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Helt ude på den yderste kant er publiceret 15/09-2006 00:19 af Fie40.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.