17 år siden

Det går så dårligt!

Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
2 måneder, 1 dag siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Det gaar af helvedes til!

Det regner i dag, saa alle akriviteter efter skolen var aflyst. Jeg maate tage skolebussen hjem til kedsomheden.

Hele dagen har vaeret noget rigtig lort Alt har bare vaeret en droem, jeg har svaevet rundt uden at forstaa et ord engelsk. Jeg er saa traet! Jeg vaagnede flere millioner gange i nat, fordi jeg froes. Jeg hader at fryse!

Jeg sover generalt daarligt, fordi jeg slet ikke faar motioneret i loebet af dagen. Jeg mangler, en tilfreds foelelse af at have udrettet noget specielt.

Jeg er simpelthen pisse traels for tiden. Mit humoer ligger paa frysepunktet (om ikke mindre), og minudstraaling er forsvundet.

Jeg gider ikke se paa mig selv, og jeg gider ikke at vaere i selskab med mig selv, det er naesten en fremmed foelelse, for det er mere end et aar siden, at jeg har haft det saadan her!

Mr. Williams er ogsaa nede for tiden, saa alt hvad der hedder evt flirt gaar ned ad bakke. Jeg er ikke en barbiedukke, det der faar drengene til at glo langt efter er min udstraaling og personlighed, det haenger i en meget tynd traad for tiden!

Ihh, hvor er jeg dog deprimeret, og jeg har gang i 'the time of my life!' Det ligger for foederne af mig, jeg skal bare ud af den forbandede hoveddoer, det er jeg helsigvis hver dag, men jeg opsoeger ikke lykken. Hvad sker der for mig?

Jeg traenger til at rase ud, at faa roert mig godt og grundigt eller at skrige af en eller anden (hvad med Britt &*#%&*,<)

Jeg glaeder mig bare til at komme hjem, og kunne styre mit eget liv mere. Men jeg vil ikke glaede mig til at komme hjem (eller jo), men det er ikke det jeg vil bruge min tid paa at taenke paa! Det ville vaere ondsvagt, jeg vil nyde det her!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det går så dårligt! er publiceret 15/09-2006 01:10 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.