17 år siden

Helt ude på den yderste kant

Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Endnu en aften med borgermøde er til ende. Nu har jeg de sidste tre aftner siddet og hørt vores kommende borgmester fortælle hvor forkælede og rige vi er i min nuværende kommune.

Godt nok lidt af en prøvelse - men hvorfor gør jeg det så. Jo - jeg tror på at vi høster, som vi sår og at det er meget vigtigt at skabe et godt børne- og ungdomsliv. Og det mener jeg at vi har skabt rammerne for her i kommunen.

Vi fik da også opbakning fra flere politikerer i aften - hvor vi besøgte den yderste kant af den nye kommune. En landkommune som vil komme til at mærke de største forbedringer i harmoniseringens hellige navn. Og det under jeg dem gerne *S*

Vi skal bare sørge for at vi for et godt og varieret tilbud til alle vores unge mennesker. Og det er langt fra sikkert at alle skal have det samme tilbud - for der er forskel på hvordan de forskellige samfund er skruet sammen og hvilke interesser og behov de unge mennesker har.

Så kære politikere - en del af jer har set lyset og TAK for det. Til resten vil jeg sige - pas nu på hvad I smider ud med badevandet - det kan blive meget dyrt på sigt.

Nu vil jeg se om jeg kan komme ned i omdrejninger og finde min seng - en ny dag truer snart og jeg skal have fundet ud af, om jeg skal tage imod et meget sødt tilbud om hjemtransport lørdag aften. H - det kære væsen - synes at jeg skal gå ud og drikke noget god rødvin sammen med en flok af mine gamle skolekammerater.

Nu får vi at se - skal vist også lige arbejde lidt i denne weekend.

KNUS og sov godt derude

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Helt ude på den yderste kant er publiceret 15/09-2006 00:19 af Fie40.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.