2 måneder, 6 dage siden

Under konstruktion

Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
4 måneder, 14 dage siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Her går det godt. Jeg er ikke kreativ skrivemæssigt i disse dage, men er i gang med at designe en hjemmeside eller i al fald udkastet til den. Planen er primært at uploade kortprosa og noveller, og måske nogle illustrationer, hvis jeg ellers kan komme i gang med at tegne igen.
Min fætter hjælper mig med opsætningen af hjemmesiden, når vi når så langt, for jeg er ikke et teknisk geni.

Tanken om at have en hjemmeside med besøgende bevirker delvist også at det giver blod på tanden til at skrive noget mere, for folk skal jo underholdes. Det er velopmærket hvis de kan finde vej til hjemmesiden.
Har i første ombæring tænkt mig at fokusere på at få skrevet lidt mere, så jeg har noget at tilbyde offentligheden. Kan jo altid starte med at offentliggøre nogle værker fra Fyldepennen af, og så ellers udvide med repertoire der ikke ligger på pennen.

Planen var dog at samle en god portion noveller eller kortprosa og så udgive i bogformat, så jeg officielt kunne kalde mig for forfatter. Skal selvfølgelig lige først finde et forlag der har lyst til at udgive. Må bare nøjes med at publicere dem historier der ikke betyder så meget, så jeg stadig har materiale der kan udgives en skønne dag. Må med andre ord se og blive mere kreativ skrivemæssigt, men det er til tider nemmere sagt end gjort, for idéerne skal jo først lige fødes.

Jeg har problemer med at finde lignende sider på nettet der tilbyder gratis noveller, måske fordi folk ikke har lyst til at dele deres værker eller fordi de ønsker betaling og kredits for deres arbejde. Men i disse AI tider kan alle vel skabe en historie og lægge op til fri beskuelse. Jeg er dog modstander af AI genererede historier, og benytter ikke selv AI til at fortælle historier.

Skal have forfattet nogle flere historier til min kommende hjemmeside, men er pt. tør for idéer. Men jeg er sikker på at der nok skal kravle en historie eller to ud af ærmet før hjemmesiden bliver en realitet. Det er i øjeblikket svært at sige hvornår det hele bliver en realitet online, for jeg er endnu ikke færdig med at udtænke designet af hjemmesiden. Leger lidt frem og tilbage for at se ad, hvad der fungerer og hvad der ikke gør i det frie tegneprogram GIMP for det inkorporerede tegneprogram i Windows 11, Paint, er noget skrammel, der ikke kan bruges til noget fornuftigt.

Håber alle får en god dag selv om der køligt udenfor, og man må tænde lidt for radiatoren.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Under konstruktion er publiceret 19/03-2024 12:04 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.