3 måneder, 21 dage siden

Gode dage forud

P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
11 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
3 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
11 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
12 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
8 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
9 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
I dag er det Langfredag og jeg ser på tv paven, der ikke er ved godt helbred men smiler til offentligheden. At han skal skal køres rundt i rullestol er noget skidt, og jeg tænker at paver altid er gamle mænd der ikke har mange år tilbage at leve i. Næste gang må vi da håbe at man ansætter en yngre pave, en hvis helbred ikke er truet af alderdom. Selvfølgelig skal han heller ikke være for ung, da han vil mangle erfaring tænker jeg. Men det er jo bare min mening.

Medicinen til middag virker som den skal. Er nu inde i en stabil kurve dagen lang uden at have nogle kvaler. Føler jeg har genvundet kontrol over mit hoved. Det er dejlig at være inde i en stime med gode dage. Det får mig til at føle mig normal, når jeg ikke skal bekæmpe psykoser eller tankemylder. Så dagen i dag er helt fantastisk - uanset om dagen er solskinsfattig eller ej.

I den sidste lille uges tid har jeg spillet på computer, og det har været dejlig bare at slappe af fra hverdagens tanker og kun fokusere på spillet. Jeg kvittede ellers computerspil for et halvt år tid siden af flere grunde, men kan vel kalde mig for tilbagevendende spiller, blot for en stund.
Det positive ved at spilde sin tid på computerspil er at man får tømt hovedet, mens det negative er, at det er direkte tidsspilde.

Fordi jeg har spillet computer så betyder det jeg har haft smidt mit hoved over bord, og ikke har skrevet noget videre nyt. Men jeg nedgraderer snart computerspil til minimum igen, så jeg kan være forhåbentlig kreativ, for det er svært at lave flere ting på samme tid.

Min hjemmeside er på standby, men ikke glemt. Min fætter som skal lave siden har også brug for lidt velfortjent ferie i påsken inden hverdagen slår til igen. Jeg er stort set færdig med at lave layouts til hjemmesiden, så det er bare et spørgsmål om hvornår han får tid til at lave den. Min fætter har lige fået en kunde som også skal have lavet en hjemmeside efter påsken. Så må vi se ad hvornår han får tid til at lave min side. Jeg vil dog ikke lægge pres på ham for han har jo også sine studier ved siden af, og alt i alt har han ikke så frygtelig meget tid at rutte med i hverdagen. Men jeg har dog ikke mine tvivl om at min hjemmeside nok skal se dagens lys, for han holder altid hvad han lover.

Økonomisk set er jeg glad for, at jeg fik lagt lidt til side til april måned da efterregningen på varmeregningen er på 1800 kroner. Det er også en slags penge, men er taknemmelig over jeg blev varskoet om det i tide, så jeg kunne nå at lægge lidt til side, så april måned ikke bliver så hård som jeg forventede.

Det var ellers meningen at jeg ville sende "Julen har bragt" ind til forlaget Sweetheart Ink her til august, men må sande at jeg ikke kan leve op til deres krav. De modtager ikke manuskripter under 30.000 ord, og min historie er kun på lidt over 10.000 ord. Jeg har ikke mod på at skrive videre på historien, for det vil bare være mere at samme skuffe - og det skal så forlænges.
Jeg har ellers idé nok til at skrive en smule videre, men er ikke sikker på at jeg kan skrabe 20.000 ord sammen - og da slet ikke sikker på at det ville blive godt nok, så jeg undlader i denne ombæring at deltage i Sweetheart Inks konkurrence.

I dag skal jeg spille en smule, men planen er også at prøve at få skrevet på et eller andet. Jeg ved bare ikke helt endnu, hvad jeg skal skrive på, men tænker at jeg skal holde skriveriet ved lige med et eller andet. Skal nok have mig et par øl i eftermiddag mens jeg skriver. Det er trods alt påske.
Rigtig god påske til alle derude.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gode dage forud er publiceret 29/03-2024 10:33 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.