2 måneder, 9 dage siden

Tankemylder og dagene derefter

Tanker
Luxuryline
9 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
12 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
11 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Havde tankemylder i torsdags, hvilke ledte til kreative udfoldelser i form af to digte. Det var små fem timer i helvede, og jeg var mærket af det dagen efter om fredagen - hvor hovedet var lidt på kanten, så det var begrænset hvad jeg fik hørt af musik i dagens løb. Fik dog til min glæde læst lidt i stedet for, hvilket var en lille triumf, for det at koncentrere sig er åbenbart ikke noget man skal tage for givet.
Frygter lidt at få tankemylder igen, for det var endeløse tanker der ingen ende ville tage i et stort virvar, og var yderest nedslidende på mentalt plan. Bliver helt mat ved tanken herom.

Er dog stadig overrasket over at kunne få tankemylder, nu når jeg får den dosis af medicin, som jeg får i øjeblikket. Tænker at måske skal medicinen skiftes helt ud med et andet medikament eller også toppes op af noget andet.
Så længe jeg kan undgå at blive indlagt i psykiatrien er jeg taknemmelig, men hvis det endelig sker, så er det måske bare det der skal til for en periode. Vil dog gøre alt for at undgå det.

Og nej, jeg har ikke tænkt mig at begynde at bede midt i det hele, selv om jeg har læst lidt i Biblen online. Har klaret mig ganske fint indtil videre uden trosretning. For mig er Biblen blot en gammel historie man læser på et eller andet tidspunkt i livet, når det føles aktuelt. Jeg ved ikke just hvor aktuelt bogen er i øjeblikket, men jeg tror, jeg inderst inde leder efter nogle svar for tiden, nu da hovedet opfører sig ejendommeligt. Måske er det desperation for at få det bedre, der har bevirket jeg søger nye græsgange.

Jeg er stadig ateist ind til benet, og er uenig i mange punkter i Biblen indtil videre. Tror aldrig jeg vil underkaste mig selv til en trosretning, blot fordi jeg læser materialet. For mit vedkommende gælder det om at udvide min horisont, så jeg bedre kan forstå visse synspunkter. Mere er der ikke i det. Med lidt held kan den gode bog give inspiration til en historie eller to.

Mit hoved er friskt i dag. Det føles ikke som om der kommer nogen mentale udsving, så vil bare nyde dagen i fulde drag, mens vestenvinden blæser udenfor, og måske vil jeg læse eller redigere i en tekst eller to senere.
Der er sol udenfor - ganske vist lidt småfeset, men det indgyder stadig håb om at være kreativ. Måske skulle jeg skrive lidt i dag. Men først noget kaffe, musik og tekste på nettet.
Håber alle får en rigtig god dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tankemylder og dagene derefter er publiceret 16/03-2024 11:39 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.