2 måneder, 16 dage siden

Fin lørdag

Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Jeg har det okay i dag. Tænker dagen i går blot var et dårligt udsving - heldigvis. Skal have ordnet opvasken fra i går - plejer ellers at vaske op hver dag, men energien var ikke til det i går.
Plejer at have tv'et kørende i baggrunden, men i dag har det været slukket, fordi jeg ikke orkede at høre på salmer og kirkemusik i forbindelse med politikerne Søren Pape Poulsens bisættelse.
Jeg havde ikke brug for reminderen om at det lige så godt kunne have været mig der var død, for jeg har også for højt blodtryk, og måske ender jeg som Pape med at falde om en skønne dag. Men det har jeg ikke lyst til at tænke på. Jeg fokuserer i stedet på nuet og dagen, og håber det bedste for dagen frem.

Jeg havde håbet på lidt solskin i dag, men det virker ikke særlig lovende. I stedet er vejret blot trist, men det prøver jeg ikke at lade mig anfægte af, for jeg læser lidt tekster på nettet og snart vil jeg overfalde min Dean R. Koontz bog 'Tusmørkets tjenere'.
Ved ikke helt hvad jeg skal have til aftensmad endnu, men tænker at jeg vel kan trække noget op fra fryseren ved firetiden med mindre det er forårsruller og pomme frites, der står på menuen. Ja det lyder som en god idé.

Overvejer at bestille en bog hos Saxo bøger. Tobias Schmidt Hansen - "Nødder og frø". Her kan man se, hvilke nødder, man skal spise, hvis man lider af højt blodtryk, diabetes, dårligt syn eller for højt kolesterol. Det kunne være fedt at sænke det høje blodtryk yderlig og måske også bevirke at diabetes 2 bliver bedre. Det er i al fald værd at tage i betragtning, hvis det virker. Der sker i al fald ikke noget ved at prøve, for nødder kan man jo altid spise.

Nu vil jeg lave mig en kop Nescafé med mælk i, og lade mig forføre lidt af ordene i Koontzs bog, med mindre der dukker noget andet op af interesse. Håber alle har eller får en god lørdag selv om vejret ikke er det bedste, men vi må tage os til takke med hvad vi kan få ikke sandt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fin lørdag er publiceret 09/03-2024 13:20 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.