13 dage siden

Borte fra skriveriet

Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
7 dage siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Det er små 20 dage siden jeg sidst har skrevet noget, men bortset fra det går det stille og roligt. Jeg har haft fordybet mig i computerspil på det sidste, men det er ved at aftage nu for hverdagens pligter kalder.
Tekste forekommer lidt fremmede - det er sjovt hvad lidt distance gør tidsmæssigt. Må ind i kampen igen og få skrevet noget - det skal jo holdes ved lige.

Er egentligt i gang med en ny Dean R. Koontz bog, men fordi jeg har spillet computerspil har jeg også forsømt bogen. Jeg husker dog uden mærket indholdet indtil videre, så det er ikke noget problem at læse videre. Må se at få læst i bogen så jeg kan komme videre i handlingen selv om jeg har set filmen for lang tid siden over bogen. På dansk hedder bogen 'Dødens Museum' og den amerikanske film hedder 'Hideaway' og er med bl.a. Jeff Goldblum.

Hvad min hjemmeside angår så har min min fætter der skal lave hjemmesiden fået briller, og fordi han har en bygningsfejl er alt nu skævt i brillerne. Synoptik siger det er en tilvænningsperiode der kan tage op til en måned, og hvis det ikke bliver bedre når den måned er gået, så skal han kontakte dem igen.
Så hjemmesiden bliver forsinket, men det gør ikke noget for så har jeg mulighed for at lave nye historier til siden. Måske kan jeg også finde på et bedre navn til hjemmesiden end det nuværende.

Jeg var i Kolding for nylig og besøge min moster over et par dage. Fra en torsdag til en lørdag. Det var et hårdt visit for elefanten i rummet hed sygdom, og atter sygdom. Sygdom i hverdagen er hendes univers, og der er ikke plads til så meget andet, men nu kan jeg holde den gående et stykke tid før jeg besøger hende igen. Følte dog det var nødvendigt at sige hej, for det er et pænt stykke tid siden jeg sidst har set hende.

Er lidt tom for nye idéer til hvad jeg skal skrive på, men det kommer tids nok nu da jeg har neddroslet computerspil ret så kraftigt. Jeg tænker at nogle gange skal man kede sig lidt for at få en god idé, men det er bare min filosofi. Sådan plejer det i al fald at virke for mig, når jeg får en god idé. Man skal ikke kimse ad at trille tommelfingre engang i mellem. Det er der idéer fødes og får liv på magisk vis.
Jeg håber alle får en god weekend og at solen vil tilsmile os alle sammen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Borte fra skriveriet er publiceret 20/04-2024 16:51 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.