1 måned, 4 dage siden

Borte fra skriveriet

uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
1 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Vi, uvante med mod
Ansu Orheim ...
22 dage siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Det er små 20 dage siden jeg sidst har skrevet noget, men bortset fra det går det stille og roligt. Jeg har haft fordybet mig i computerspil på det sidste, men det er ved at aftage nu for hverdagens pligter kalder.
Tekste forekommer lidt fremmede - det er sjovt hvad lidt distance gør tidsmæssigt. Må ind i kampen igen og få skrevet noget - det skal jo holdes ved lige.

Er egentligt i gang med en ny Dean R. Koontz bog, men fordi jeg har spillet computerspil har jeg også forsømt bogen. Jeg husker dog uden mærket indholdet indtil videre, så det er ikke noget problem at læse videre. Må se at få læst i bogen så jeg kan komme videre i handlingen selv om jeg har set filmen for lang tid siden over bogen. På dansk hedder bogen 'Dødens Museum' og den amerikanske film hedder 'Hideaway' og er med bl.a. Jeff Goldblum.

Hvad min hjemmeside angår så har min min fætter der skal lave hjemmesiden fået briller, og fordi han har en bygningsfejl er alt nu skævt i brillerne. Synoptik siger det er en tilvænningsperiode der kan tage op til en måned, og hvis det ikke bliver bedre når den måned er gået, så skal han kontakte dem igen.
Så hjemmesiden bliver forsinket, men det gør ikke noget for så har jeg mulighed for at lave nye historier til siden. Måske kan jeg også finde på et bedre navn til hjemmesiden end det nuværende.

Er lidt tom for nye idéer til hvad jeg skal skrive på, men det kommer tids nok nu da jeg har neddroslet computerspil ret så kraftigt. Jeg tænker at nogle gange skal man kede sig lidt for at få en god idé, men det er bare min filosofi. Sådan plejer det i al fald at virke for mig, når jeg får en god idé. Man skal ikke kimse ad at trille tommelfingre engang i mellem. Det er der idéer fødes og får liv på magisk vis.
Jeg håber alle får en god weekend og at solen vil tilsmile os alle sammen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Borte fra skriveriet er publiceret 20/04-2024 16:51 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.