2 måneder, 20 dage siden

if Vejhjælp

Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 8 måneder siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Sikke en mandag det var i går. Nielsen og jeg skulle ned og handle inden middagsmaden og var færdig med at handle i Coop 365 cirka klokken tolv middag. Da vi trillede ud fra parkeringspladsen og op ad bakken fra supermarkedet så lød der en stort "Klonk" fra bilen og så kom skrabelyden. Jeg tænkte at det var udstødningsrøret der var faldt ned, men det var langt værre end det. Den ene side af bilen hældte til førersiden og der var noget der skrabede imod affalten.

Forsigtigt trillede Nielsen bilen over til siden efterladende en skrabeeffekt over asfalten og det larmede. Nielsen tænkte at det var bagbroen der var gået, og fik ringet til mekanikeren for at høre ad om de kunne tage imod bilen. Det kunne de godt. Så ringede han til if vejhjælp og de meddelte at der ville gå halvanden til to timer før de nåede frem. Mens Nielsen var i telefon, gik jeg tilbage til Coop 365 og hentede et par Ananas sodavand og nogle træstammer så vi kunne få lidt sukker i systemet, så vi ikke skulle være oversultne. Mens vi ventede i to timer på if vejhjælp hev Nielsen gasblusset frem fra og hentede noget vand i Coop 365, og så blev der lavet Nescafé. Vi frøs til rimeligt meget til slut, for det var jo langt fra sommer endnu.

If Vejhjælp nåede endelig frem efter to timer. Manden fra vejhjælpen sagde at det nok var en bærearm der var gået. Han fik bilnøglen, som han lovede at aflevere til automekanikeren. Han kunne ikke køre bilen op på ladet på normal vis men måtte have fat i trækketøjet til at hive bilen op med. Den skrabede godt imod asfalten. Forfrosne og med varer fra supermarkedet nåede vi hjem i løbet af et kvarters tid, og skyndte os at sætte noget varmt kaffe over og fik en bid mad. Kort tid efter tog jeg mig et varmt bad og fik varmen. Da var klokken lidt over halv tre. Nielsen ringede til automekanikeren for at høre ad om de havde modtaget bilen. Det havde de, og de var sikre på at det var en bærearm der skulle udskiftes. Eller det vil sige begge bærearme for man skifter dem altid samtidig i sådanne tilfælde. De ville bestille bærarmene i dag så de kunne påbegynde arbejdet tirsdag.
Sådan en eftermiddag kan hurtig passere når der er bilproblemer, og vi fik aftensmad lidt senere end normalt fordi der var blevet vendt op og ned på det hele.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget if Vejhjælp er publiceret 05/03-2024 09:57 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.