14 år siden

Da min kæreste blev pist væk

Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Jeg havde officielt 3 måneders dag med min kæreste i torsdags. Det er lidt vildt, at det kun er 3 måneder. Det er 12 måneder siden jeg mødte ham for første gang - og et eller andet sted var det kærlighed fra første blik fra min side. Jeg tænkte virkelig bare, at hvis jeg havde en kæreste som ham, så ville jeg aldrig kunne brokke mig. Nu er vi endelig kærester - og jeg kan stadig ikke brokke mig.
Vi var ude at spise. Jeg havde sådan nogle rabatkort til Jensens så vi kunne spise gratis. Det var også kun fair når en øl kostede i nærheden af 80 fucking kr. Bagefter gik vi ud med to venner og fik en øl. Det blev selvfølgelig til flere. Vi tog hjem ved en 1-tiden. Han havde taget fri dagen efter, og jeg skulle kun lige i skole to timer, så vi havde næsten også hele fredag sammen. Om eftermiddagen var der fredagsbar til min skole. Det tog vi også med til - og så holdt min veninde after party. Det var mega skægt. På et tidspunkt var rygtet om festen fløjet rundt til fredagsbaren, så alle spurgte bare om de kunne komme med/hvad til det var osv. Men der endte heldigvis ikke med at komme uoverskueligt mange.
En af mine venner fandt pludselig ud af, at hans sidste bus var kørt, så han ville gerne ligge i ske mellem mig og min kæreste. Hahah! Han plejer godt nok at sove ved mig, når hans sidste bus er kørt - men lige at ligge i mellem mig og kæresten virkede ikke så tillokkende. Så vi besluttede at tage med ham ned i byen, så vi kunne underholde ham indtil den næste bus kørte.
Nede i byen lykkedes det mig at blive væk fra min kæreste. Sådan helt væk. Jeg gik med en veninde op på pizzaria, så hun kunne få noget at spise, og da vi kom tilbage til værtshuset var det bare lukket og tomt.
Min kærestes mobil var selvfølgelig løbet tør for strøm og lå hjemme ved mig, så jeg kunne bare ikke komme i kontakt med ham.
Jeg gik rundt nede i byen til kl 7 om morgenen for at lede, og jeg var hjemme for at se, om han var kommet hjem. Han var bare væk.
Til sidst var jeg så smadret, at jeg bare gik i seng. Så vækkede min anden veninde mig om morgenen, fordi hun havde fundet ham.
Da han kom op til mig, var han bare sådan helt undskyld skat!! Jeg kunne jo ikke rigtig være bekendt at være sur på ham, eftersom det var mig der var skredet in the first place, så vi lagde os bare i sengen og snakkede indtil vi faldt i søvn.
Han havde fandme bare sovet i et eller andet skur, og han aner ikke hvor. Det er så vildt! Haha. Det er jo godt noget vi kan grine her bagefter, men fra nu af skriver jeg mit nummer overalt på hans krop før vi går nogle steder og så kan det også være jeg køber en snor jeg kan sætte fast på ham!
Vi slappede bare af med nogle af mine venner og film lørdag og så hyggede vi videre søndag.
Det er første gang vi har været sammen så mange timer i træk. Det var bare dejligt, at vi godt kunne uden at løbe tør for noget at snakke om og blive uvenner. Jeg var i hvert fald helt sikkert blevet uvenner med min ekskæreste. Vi skændtes konstant.
Det er dejligt endelig at have fundet en der er så nem at være sammen med.

Han havde sagt til min veninde forleden, at nu var vores forhold det længste han havde været i uden at være utro. Det er selvfølgelig fedt - men jeg havde egentligt ikke brug for at blive mindet om, at han har været en utro satan overfor alle andre. Det kan godt være, at han også sagde til hende, at jeg var den første af hans kærester han virkelig kunne sammen med. Men det gør mig bare stadig bekymret. Man hører så tit den der med en gang utro altid utro. Men det tror jeg ikke på. Ikke når jeg ser hvilke åndssvage kærester mine venner har det med at finde, Det er ligesom om folk nogle gange bare bliver kærester for at have en.
Så jeg vælger at tro på, at jeg et eller andet sted er noget helt specielt for ham. At jeg er bedre end de andre, og at jeg kan ændre hans adfærd bare ved at være mig!

Jeg har simpelthen så ondt i maven for tiden. Jeg havde det hele sidste uge, og jeg har fået det igen. Jeg havde det ikke, da min kæreste var her - men det er også mere noget jeg mærker til, når jeg er alene og får tid til at mærke efter. Når jeg er optaget af noget andet så mærker jeg det slet ikke.
Det er jeg generelt dårlig til. Jeg har bare fået den mest pinlige skade nogensiinde. Jeg havde vidunderlig sex med min kæreste - og så har jeg fået skrabet mit ben op ad væggen samtidig. Nu har jeg bare et forholdsvist dybt sår, men jeg lagde slet ikke mærke til, at jeg lige fik gjort det samtidig med vi var i gang. Nu har alle veninderne selvfølgelig noget at grine af. Jeg kom jo lige til at nævne det overfor en veninde og det er jo bare så humoristisk, så hun slet ikke kunne holde kæft med det.

Det var ellers meningen, at jeg ikke måtte have sex i en uge. Jeg var til kvindelæge der i mandags, og hun lavede nogle undersøgelser for blandt andet livmoderhalskræft - igen! jeg er allerede blevet testet negativ. Så jeg er ikke halvt så bange, som jeg var sidst jeg fik taget de prøver. Men jeg fik i hvert fald at vide, at jeg kunne regne med at have ondt i 4-5 dage, og at jeg ikke skulle have sex i den periode. Op til en uge. Nu lagde jeg jo ikke mærke til smerterne, da jeg var optaget af min kæreste - men nu er jeg måske lidt nervøs. Men det er også meget mere med det der kræft. Jeg er for ung til den slags!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Da min kæreste blev pist væk er publiceret 26/10-2009 23:02 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.