12 år siden

Bitcheri

Jeg udkommer
Lars Peter H...
1 år, 7 måneder siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
6 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
2 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
4 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
6 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
3 måneder, 10 dage siden
Drømme
Salomon
6 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
8 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
5 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
7 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
9 år siden
Et digt
Peter Munk (...
7 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
5 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
6 måneder, 11 dage siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
6 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
7 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
7 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
3 år siden
Kedsomhedsdræber
Sean
9 måneder, 1 dag siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
7 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
4 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
6 måneder, 8 dage siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
7 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
7 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
9 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
7 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
8 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
11 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
5 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
6 år siden
Hvor er tøsefnidder bare åndssvagt! Men hvor gør det egentligt også ondt. Min ene veninde har brændt mig totalt af.
Lige pludselig havde hun en veninde, der blev rigtig rigtig ked af det og som havde brug for trøst. Det skulle så lige være i dag, hvor jeg gerne ville have lavet noget med hende. Hvad som helst faktisk - hun kunne få lov at bestemme, for på det sidste er jeg bange for, at hun føler, at hun bare render rundt i mine fodspor.
Jeg havde endda foreslået at vi kunne gå i byen med lige præcis hende veninder, der blev ked af det. Jeg ved ikke hvor meget det var et long shot, for hun har udtalt, at hun ikke kan lide mig. Men det er noget hun har 'sagt' til min kærestes ekskæreste, som hun er veninde med. Så det er vel okay. For det er jo klart, at min kærestes ekskæreste ikke synes, jeg er den mest fantastiske person i verden. At de så har diskuteret det helt åbent på facebook, hvor jeg helt sikkert ser det, det er jo bare dumt.

Min veninde snakkede om, at hun måske kunne være heldig og overtale den triste veninde til at de skulle i byen. Blah, blah, blah.
Jeg havde bare en dårlig fornemmelse af at de skulle i byen, og at hun bare sagde alt det med held til at overtale hende, så jeg ikke skulle blive vildt sur, når hun fortæller mig om deres bytur i morgen - for så havde hun jo bare været heldig nok til at kunne overtale hende.
Så lige da jeg logger på facebook kommer der noget frem med den triste veninde (som jeg om ikke andet også er venner med på facebook),
Noget med byen i aften!! Et eller andet pjat. Dumme mig tjekker lige forbi hendes profil kun i fare for at gøre mig selv mere ked af det. Og ganske rigtig, jeg kan jo så se at hun har skrevet rundt til flere for at lokke dem med i byen - og det startede hun med i går..
Da min veninde var så ked af at vi ikke kunne være sammen, fordi hun bare skulle sidde hjemme ved sin veninde og trøste.
Ikke en skid! Jeg føler mig totalt forrådt.
Det er bare ikke første gang. Jeg føler lidt at det er min egen skyld. Eller det ved jeg ikke.

Men jeg føler problemet er, at hun føler, at hun bare lever i min skygge. Som om jeg er den populære med alle de venner vi hænger ud sammen med og hun så bare følger med. Men sådan er det jo ikke! Jo jeg er da blevet venner med mange af hendes venner - men er det ikke bare en god ting at vi alle sammen kan sammen?
Jeg føler hun er bange for at stjæler hendes venner fra hende. At de bedre vil kunne lide mig, end de kan lide hende. Så derfor må jeg ikke rigtig møde dem mere.
Hun er ikke den første, jeg har haft det problem med - men helt ærligt, når jeg møder folks venner vil jeg virkelig gerne gøre et godt indtryk - og jeg gør meget for at være sød og sjov. Jeg synes bare det er dejligt, når jeg også kan lide dem. Men det er åbenbart ikke okay.
Jeg forstår godt man kan blive jaloux. Men det er bare ikke fedt at alle mine venner skal blive så satans jaloux på mig lige for tiden.

Jeg må ikke snakke for meget med deres kærester, veninder eller venner. Det er ligesom om folk er bange for at være venner med mig.

Ej hvor er jeg ked af det - og hvor er det bare af en fjollet grund. For alt det med at jeg ikke må møde deres nærmeste er sikkert bare noget jeg forestiller mig. Jeg skal også til at stoppe med at tro så meget på det hun siger til mig at hende den anden har sagt.
Hvordan kan jeg være endt i den slags igen?! Det er to år siden jeg sidst har været en del af den slags fnidder.
Det kommer der bare ikke noget godt ud af!

Jeg ved heller ikke, hvem jeg skal snakke med det om. Min kæreste er en dreng, og han forstår det sgu ikke. Han blev hevet lidt med ind i det sidste weekend, da min veninde fortalte, hvordan hun føler, at jeg har stjålet ham fra hende. Det forstod han jo ikke. Altså hvorfor vi ikke bare alle sammen kan være venner. Jeg synes også det er totalt latterligt - men jeg forstår det faktisk godt fra hendes side. Det er bare svært at gøre noget ved det - medmindre hun bare accepterer, at når hun er til fest ved ham, så er jeg der også.
Jeg har ikke engang lyst til at være med mere. Jeg har bare lyst til at gå i baggrunden og lade hende have sine venner for sig selv.
Men det kan jeg jo ikke, når det er min kæreste!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bitcheri er publiceret 17/10-2009 18:40 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.