12 år siden

Mange millionær/stripper - hvad han nu var!

Jeg har skrevet en bog
Anastasia
3 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
6 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
2 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
7 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
8 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
6 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
9 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
8 måneder, 21 dage siden
Hurry up!
Julie Vester...
8 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
9 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
8 år siden
Et digt
Peter Munk (...
8 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
8 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
6 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
5 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
13 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
13 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
3 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
8 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
4 år siden
Det er selvfølgelig med lidt skam jeg må indrømme dette. Til trods for at jeg har den bedste kæreste jeg overhovedet kunne forestille mig, så faldt jeg for fristelsen, og lod en fremmed fyr skamflirte med mig i byen sidste weekend.

Han kom bare slentrende hen til det bord, hvor mine venner, min kæreste og jeg sad på et værtshus og begyndte at fyre blondine vitser af. Han var helt sikkert sjov, men jeg havde slet ikke øje for ham, fordi jeg havde min kæreste lige ved siden af. Men da min kæreste og nogle af mine venner beslutter sig for at tage hjem, tager jeg videre på diskotek med to venner og en veninde. Det er der jo intet galt med - indtil vi så selvfølgelig møder ham fyren der igen.

Han fyrer noget af med, at han er til brunetter og ikke blondiner, og så tilbyder han mig en drink, fordi jeg er den smukkeste brunette tilstede. Jeg tager selvfølgelig i mod, og da vi står og snakker over drinken har vi en virkelig god kemi.

Vi flirter skamløst, men tager nok samtidig det værste pis på hinanden. Han opførte sig mere eller mindre som om han var mange millionær, og han fik da også lukket os ind i et ellers lukket VIP lokale, fordi han kender ejeren.
Jeg leger med på hele tanken om, at han er en eller anden mystisk mange millionær og drikker en del shots og drink med ham - på hans regning selvfølgelig.

Han forklarer mig, hvor meget han vil have mig, og han inviterer mig på middag og et spil trivial pursuit hjemme ved ham allerede om mandagen. Jeg afslår selvfølgelig med et smil - men han giver ikke så let op.

Til sidst har han fundet ud af, at den bedste måde han virkelig kan vise mig, at han mener det seriøst, er ved at komme hen på min skole mandag og anholde mig iført sin falske politi uniform. Det siger jeg selvfølgelig ikke nej til, men sent på natten, da han har lokket mit nummer fra mig, siger jeg pænt godnat og tager hjem til kæresten.

Han skriver og ringer til mig søndag, men for mig er flirten overstået, og der skal ikke være mere i det. Han var en fantastisk mand at flirte med for en enkelt aften, men det er helt sikkert min kæreste jeg vil være sammen med.

Mandag sker der som forventet ikke en anholdelse af mig på skolen og opkaldene stopper.

Alligevel kan jeg ikke rigtig dy mig, så jeg finder ham på facebook sammen med en veninde. På billedet har han en uniform på, og min veninde påstår med det samme, at det er en stipper uniform. Hun snupper computeren og går ind på en side vi kender, hvor man kan leje strippere - og ganske rigtigt, så kan man fandme booke den selv samme mand som stripper.

Det har fandme kostet meget grineri blandt os piger gennem dagen. Tænk engang at han var stripper, og at han slet ikke nævnte det i sit forsøg på at score mig.

Jeg ender altid med at blive skamflirtet med af de rigeste og sødeste fyrer i byen - men jeg tror nok lige, at det er første gang det er sket for mig, at det har været en stripper!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mange millionær/stripper - hvad han nu var! er publiceret 08/10-2009 22:30 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.