Helt fint + Endnu bedre.

25.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
23 dage siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
5 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
8 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
4 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
7 måneder, 7 dage siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
5 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
7 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
5 år siden
Kære dagbog,
-------------
kl 15.07

dagen er ikke forbi, slet ikke.så jeg har en indskydelse nu..jeg har lige fået en besked fra en pige et sted...jeg kender hende ikke..men hun har efterladt en besked til mig hvor der står...

at havde hun været lidt ældre(hun er 18) eller jeg lidt yngre, så var hun faldet for mig, så hun mente at der nok skulle komme en til mig....(har skrevet tilbage til hende) Hvor jeg takker for de søde ord. osv....nu kan jeg jo kun håbe at hun får ret.

-----------
Morgen

Så fik jeg afmeldt mig selv fra den sid ordning. :) :) De var sku nok bange for, at hvis man istedet skulle tilmelde sig, at der ikke ville være nogen der gjorde det.

Men som sagt har jeg ikke givet tilladelse, til at de kan gøre med mine penge som de vil. Jeg kan ikke døje dem, når de sådan giver afkald på menneskers rettigheder...uden at de mennesker der blir berørt af det, har noget at sige overhovedet.

Nå men jeg har det sku fint iøjeblikket, Jeg er stadig omgivet af røvhuller, men de røre mig ikke *GGG* For de betyder intet. Jeg er større end dem :),*GG* Min vrede har ført mig frem til det.

Imens glæder jeg mig samtidig, over de venner jeg også har. alting er ikke sort og hvidt. Men jeg er altid klar til at kæmpe, skulle det være nødvendig.
Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Helt fint + Endnu bedre. er publiceret 08/08-2002 10:49 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.