Kærligheden værd

S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg gjorde det ikke! Jeg gjorde det ikke! Jeg lod th's telefon ligge i morges. Jeg tænkte mens vi lå i sengen både om aftenen og i morges "Du gør det ikke. Han elsker dig. Se dog på ham. Hør dog på ham. Indse det dog: Der er kun dig. Der er kun mig."

Han blinkede til mig. Tror jeg aldrig jeg har lagt mærke til før, men det fik mig til at smelte fuldstændigt. Noget nyt. Noget helt småt og fantastisk. Noget af det jeg er helt vild med at en fyr gør, hvis det er på den rigtige måde, på det rigtige tidspunkt.

Så jeg vælger uvisheden. Jeg vælger at der ikke er nogen Line eller nogen som helst anden der skal ødelægge min nattesøvn. Så må det ødelægge hans i stedet. Han siger de rigtige ting, han gør de rigtige ting. Han gør mig tryg når jeg har allermest brug for det. Han holder mig helt tæt ind til ham. Han laver sjov med mig. Han gør mig genert og han gør mig glad. Han gør det hele. Nervøs, tryg, glad, ked af det, lykkelig, vred. Hvorfor skulle jeg ikke være ægte kærlighed værd.....

Jeg fik ham til at pjække første time idag. Så vi kunne sove lidt længere. Men efter ret kort tid, fik jeg lyst til at lavet andet end at sove og så fik jeg ham med på den. Det var skønt, og bagefter gav jeg ham en omgang massage. I toget drillede han mig nogle gange med at jeg ville pjække fordi jeg var træt, og slet ik fik sovet så fandens meget alligevel. Det var sjovt, kan godt lide den afslappede måde vi taler om sex, uden andre egentligt opdager at det er det.

Jeg må hellere læse lidt teori. Skal op lige om lidt nærmest, og jeg stinker stadig til det. Damn. Der er sikkert andre ting jeg kan finde ud af.. hmm.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kærligheden værd er publiceret 15/01-2007 18:45 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.