Fremtidens mange muligheder

Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Så jeg fik det ordnet. Endnu en side i SSO. Det er en dejlig fornemmelse at have det ordnet. At være klar til når det hele går løs om en uge. Jeg skal have læst lidt mere om retspraksis, og så er jeg ved at være der. Den bliver god. Den skal blive god. Det er det jeg vil. Tror jeg. Jeg ved ingenting længere.

Er begyndt at tvivle på meget. På erhversjura, på Aalborg, på fremtiden. Jeg ved hvad jeg skal og vil. Jeg ved Nepal. Jeg ved arbejde. Jeg ved studere. Men ud over det, er der alt for lidt der er fast langt. Det var jo på plads. Det hele har jo været på plads. Men er det virkelig erhversjura jeg vil? Er det? Eller er det en anden form for jura. Eller en anden form for økonomi? Eller er det noget mere kreativt? Kommer jeg til at drukne i kyniske kolde regnskaber og retssager? Kommer karieren til at fylde for meget, i det liv der skal handle om udfoldelse og kærlighed?
Hvor langt er jeg? Hvor langt vil jeg? Hvor god er jeg, hvor meget vil jeg ofre, og hvor langt kan jeg komme? Drukner jeg i storbyen? Skal jeg blive her omkring, eller drukner jeg også her? Det gør jeg. Jeg vil ikke blive her. Jeg kan ikke blive her... Jeg skal ud. Jeg skal væk. Langt væk. Men er Aalborg for langt væk? Skal jeg nøjes med Århus, eller Odense?
Det hele sejler rundt. Jeg ved ingenting. Har styr på alt for lidt, i forhold til hvad jeg gerne vil være sikker på.. Hvor skal jeg ende....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fremtidens mange muligheder er publiceret 26/01-2007 17:59 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.