Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 5 måneder siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
10 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
11 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
8 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Jeg skulle skrive SSO lige nu, men jeg har ikke rigtig lyst. Gik ned og købte en pose slik. Stor skuffelse. For dyr og for dårlig. Så nu sidder jeg bare her.
Der er ikke rigtig noget. Jeg savner ham. Igen. Det er åndssvagt at der går så kort tid, før jeg savner ham. Han når lige at gå. Lige at sige vi ses, og så er jeg allerede høbløs, og suk, og ih.
Det var dejligt at have besøg af ham i onsdags. Han var dejlig. Det var skønt bare at ligge i sengen med ham. Åbnede mig endnu mere. Han ville se hjemme video fra da jeg var 2 år gammel. Så han fik at se... Familie, venner, naboer, fra dengang.

Kom helt til at savne Kristian. Min barndomsven. Den aller bedste. han var med alle steder henne, og vi lavede så mange ting sammen. Kom til at tænke på alle de gange vi legede sammen. Men det endte jo. Vi voksede.

Og kan mærke at jeg stadig vokser, helt utrolig meget. Tingene ændrer sig. Me er blevet for overgearet og jeg gider ikke mere. Gider ikke ret meget pjat mere. Synes ik det er fedt, synes ikk hun er så fed. Synes hun er grim og dum og irriterende, og jeg ved ikke hvorfor. En vendinde jeg er glad for at slippe af med når det sker. Og det er træls at jeg har det sådan, men det har jeg. Så var rigtig glad, da vi trak lod om grupper, og jeg kom i gruppe med La og ingen Me. Vi skændes tit, La og jeg, men det er lige gyldigt, for vi laver også en masse sjov. Han er frisk, og åben. Det er Me også, hun gør det bare på en irriterende "SE MIG SE MIG" måde efterhånden. Og jeg gider det ikke. Orker det ikke. Så må tage det hen ad vejen det hele. Er blevet lidt asocial. Vil helst bare være hjemme, helst bare slappe af, helst tage det stille og roligt.

Alt det her med th. Ved ikke.. Det gør ondt når han ikke er her, og når han er, er det dejligt. Jeg ved ikke.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Overhalingsbanen er publiceret 26/01-2007 14:24 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.