Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
YES! Så fik jeg en aftale i hus med en dansk virksomhed. De gider ha besøg af mig, de gider sende materiale om regnskaber og eksport. Og så en af de danske virksomheder jeg synes har klaret det utrolig godt med produkter. YES YES YES, jeg er helt oppe og køre over det. Har kæmpet med det lort siden december. Nu er det på plads. Så skal opgaven bare skrives....

Er også kommet igang med SSO. Fået skrevet lidt, og det var rart selv om min vejleder slet ikke gider kigge på det (IDIOT! HJÆLP MIG DOG EN SMULE!!) Men sådan er det. Det var det fag jeg ville skrive i, så til fanden med læreren. Jura. Det er §'er og lovsamlinger og det er lige mig. Det er regler, det er smuthuller, det er sagen... (NEJ JEG ER IKKE EN NØRD; JEG ER BARE VILD MED LOV OG RET... 8-) )

Th... Der er ikke så meget at sige. Jeg gav op søndag kl 16.42, og skrev til ham. Var godt gal i skralden, og nok også egentligt ret fortabt i det hele. Han havde ikke tid. Weekenden havde været utrolig travl. Han var taget ned i byen fredag, for at finde mig, men ja hvorfor var det nu jeg ikke var der??!?! Delvis fordi jeg gik under i mit fuldskab, men mest bare dig. Mest bare alt det lort med dig. Mest fordi du ikke svarede så skide pænt tilbage. Du skal få igen skal du.

I morges vågnede jeg op, til den mest perfekte godnat besked han har skrevet tror jeg. Nok også fordi jeg var overrasket over at han havde skrevet, vi havde jo talt sammen om eftermiddagen.
Men det går stille og roligt. Skal have snakket med ham om nogle ting, og jeg skal have fundet ud af hvad det er for nogle ting og hvordan og hvorfor. Men jeg tager det ikke så tungt. Jeg blev bange. Min veninde og hendes kæreste havde lige slået op, dem jeg for alvor troede var for evigt, og helt perfekte sammen. Det var de så ikke, han sku ha plads, han havde behandlet hende som lort... Og så komer frygten jo op i mig. Sådan er det jo, desværre. Men jeg skal tale med ham alligevel. På min egen åndssvage måde, for jeg ved godt det er åndssvagt. Det er jeg udemærket klar over, men det er ikke det der betyder noget.

Jeg er så glad over at den aftale er i hus... JuBI JÆH

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Aftale i hus:) er publiceret 23/01-2007 15:22 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.