En træls fredag
David Hansen...
3 måneder, 17 dage siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 9 måneder siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Jeg håber din kynisme gør...
Ansu Orheim ...
1 måned, 20 dage siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
12 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
YES! Så fik jeg en aftale i hus med en dansk virksomhed. De gider ha besøg af mig, de gider sende materiale om regnskaber og eksport. Og så en af de danske virksomheder jeg synes har klaret det utrolig godt med produkter. YES YES YES, jeg er helt oppe og køre over det. Har kæmpet med det lort siden december. Nu er det på plads. Så skal opgaven bare skrives....

Er også kommet igang med SSO. Fået skrevet lidt, og det var rart selv om min vejleder slet ikke gider kigge på det (IDIOT! HJÆLP MIG DOG EN SMULE!!) Men sådan er det. Det var det fag jeg ville skrive i, så til fanden med læreren. Jura. Det er §'er og lovsamlinger og det er lige mig. Det er regler, det er smuthuller, det er sagen... (NEJ JEG ER IKKE EN NØRD; JEG ER BARE VILD MED LOV OG RET... 8-) )

Th... Der er ikke så meget at sige. Jeg gav op søndag kl 16.42, og skrev til ham. Var godt gal i skralden, og nok også egentligt ret fortabt i det hele. Han havde ikke tid. Weekenden havde været utrolig travl. Han var taget ned i byen fredag, for at finde mig, men ja hvorfor var det nu jeg ikke var der??!?! Delvis fordi jeg gik under i mit fuldskab, men mest bare dig. Mest bare alt det lort med dig. Mest fordi du ikke svarede så skide pænt tilbage. Du skal få igen skal du.

I morges vågnede jeg op, til den mest perfekte godnat besked han har skrevet tror jeg. Nok også fordi jeg var overrasket over at han havde skrevet, vi havde jo talt sammen om eftermiddagen.
Men det går stille og roligt. Skal have snakket med ham om nogle ting, og jeg skal have fundet ud af hvad det er for nogle ting og hvordan og hvorfor. Men jeg tager det ikke så tungt. Jeg blev bange. Min veninde og hendes kæreste havde lige slået op, dem jeg for alvor troede var for evigt, og helt perfekte sammen. Det var de så ikke, han sku ha plads, han havde behandlet hende som lort... Og så komer frygten jo op i mig. Sådan er det jo, desværre. Men jeg skal tale med ham alligevel. På min egen åndssvage måde, for jeg ved godt det er åndssvagt. Det er jeg udemærket klar over, men det er ikke det der betyder noget.

Jeg er så glad over at den aftale er i hus... JuBI JÆH

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Aftale i hus:) er publiceret 23/01-2007 15:22 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.