nu har jeg vist endelig fundet næste projekt

Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
27 dage siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
nu har jeg i lang tid gået og tænkt på, hvilket projekt, jeg skal vælge at kaste mig over nu, hvor min første færdige historie er ude hos betalæserne.

jeg har en triologi, som jeg har arbejdet på virkelig længe. det er faktisk en af mineførste historier. men sagen er, at jeg har den første bog færdig og den skal egentlig bare rettes. men den er på 168 sider !!!!!

jeg har lige rettet 135 og fik det ned på 132 sider i alt. det var et kæmpearbejde.

men denne historie bliver værre, fordi alt skal rettes ind, så det bliver skrevet i jeg-form. jeg har skrevet det, som en altviende forfatter. men jeg fortrækker egentligt at blande jeg-fortælleren med den altvidende,så man indimellem kigger ind i de andres hoveder og ikke kun hovedepersonen.

min farmor synes, at jeg skal gå igang med den triologi. hun har læst min første historie, men finder min triologi meget bedre.
måske har det også noget at gøre med, at hun ved, at den vil blive tilegnet hende, hvis/når den engang bliver udgivet :-D

men samtidig elsker jeg den historie, fordi hovedpersonen er mig. jeg har srekevt alt det, som hovedepersonene ser, sådan som jeg ville se det. desuden har hun min personlighed, og det er sjovt at se sig selv sådan. men også et kæmpe arbejde, fordi hun jo så også har mine negative sider.

men min farmor håbede sådan, at jeg ville gå igang med den triologi som det næste, og jeg kan næsten ikke lade være med at føje hende.
hun lød så ked af det, da jeg sagde, at ejg overvejde at lade den ligge lidt endnu.

samtidig er jeg dog lidt spændt på, om jeg kan klare en triologi. der er jo mange flere tråde at holde styr på, end en enkelt historie.

men på den anden side, så er den første bog færdig og jeg kender historien så godt og ved, hvad der skal ske. den vil være enkelt at gå til, selvom det er træls at rette, så er det jo sjovt at have et færdigt resultat.

jeg må jo nok bare lade min højre halvdel få lidt sjov med at arbejde lidt på nogle scener ved siden af. så kan venstre hjernehalvdel hygge sig med rettearbejdet.

nu skal jeg bare have printet opgaven ud, også er det igang med at rette og sætte en god del røde streger.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget nu har jeg vist endelig fundet næste projekt er publiceret 23/05-2007 20:38 af Lene D. Larsen (xanadue).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.