Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 14 dage siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Jeg har lige prøvet i 12 minutter at skrive det ned jeg kom i tanker om. Måske for at få fat i ideen til en historie. Her er resultatet af hjernestormen

Jeg husker engang det var vår. Det vil sige foråret. Jeg havde lige spist en rødbede og en krokodille. Krokodillen var med dild. Hvepserede. Så så jeg en gesims [en fremstående kant foroven på en mur over et vindue, en dør o.l. en brandgesims]. Er det spændende at kigge på gesimser? Det kan jeg ikke sige, jeg har aldrig prøvet.

Hvad tænker jeg på nu. Fakta. Bare der kommer noget på dokumentet. Så kan jeg dokumentere at jeg har skrevet noget. Mejerispand. Hans Pedersen kiggede igennem et hul i muren over på den anden side var der nogle skader, der var til konference. Der var også et tagselvbord med foderblandinger. En bestod af kerner, myotisk blamsamfrød, Kyklopiske kvadratbær og fyldepensrødbeder.

En gennemgang af fontænen i Bisserup viste at søens folk var faret til himmels. Jeg gabte og blev ved med at gabe. Jeg var søvning og ville sove. Måske skulle jeg bare gå i seng - som en gammel dreng. En spade blev smidt gennem vinduet. Ruden knustes, og spaden skar sig ind gennem maven på en fedtmule, som sad og svineåd. Han åd mængder af oksekød, kalkukød, svinekød og pindesvinekød. Hertil drak han otte flasker rødvin fra Mexico. I Mexico hedder hovedestaden Mexico. Hvordan de kan kende det ene fra det andet, ved jeg ikke.

Ahem skvattevat trat trat, rup og stub. Skrummerum. Stikprop. Ølkur. Vaskebræt. Kast-op suppe.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hjernestorm er publiceret 26/08-2007 23:29 af Bjarne Hosbo (hosbo).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.