Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
10 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
8 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
atter et år gået - og et af de værre af slagsen...

Det år, hvor jeg måtte indse, at jeg kun er menneskelig - trods alt... og at jeg ikke kan magte et arbejde (som jeg ellers iøvrigt er god til) med et ton af ansvar, ingen egenkompetence og manglende opbakning fra ledelsen - eller det kunne jeg måske godt ha gjort, men det kostede for meget i forhold til mig selv og mine omgivelser - så jeg bad om at blive fritstillet.... og blev det.

Det år, hvor jeg måtte indse, hvor det er jeg hører til og vil bo - og intet arbejde skal nogensinde ændre det igen - jeg flytter mig ikke :)

Det år, hvor jeg måtte tilslutte mig den hær af fattigrøve på overførselsindkomst, der ikke har råd til at ha bil - heldigvis med en del tabte kilo og et bedre helbred til følge.

Året med et katastrofalt folketingsvalg, hvor folk for alvor valgte at følge deres indre svinehund - og hvor jeg for første gang nogensinde ikke stemte på "mit" parti...


nu er vi så her i 2008... og jeg tror det blir et rigtigt fedt år.

Jeg skal begynde nyt arbejde om 11 dage... ikke uden en vis spænding og nervøsitet (for bliver det nu det samme helvede igen?), men jeg tror det blir fedt - det virker som et godt og idealistisk lille team, jeg bliver en del af :)

Det bliver også året, hvor jeg bliver gældfri - og det år hvor jeg for første gang har mulighed for at give mine unger en økonomisk håndsrækning :)

Glæder mig sgu til 2008

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget status er publiceret 04/01-2008 09:11 af kingfish.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.