22 år siden

KIM L godt gået

En lørdag.
Michala Esch...
14 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
4 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
8 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
8 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
10 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
8 år sidenHej

Dette skulle allerede være inde søndag, men efter at have tastet dette 4 gange tager jeg det med til svogers pc så må vi se.

Dagen der-derpå efter to oplevelsesrige dage.

Lørdag morgen var vi til rockgalla først 2 familier på tur med børn til musik hoppeborg lidt dans. Da de i højtaleren opfordrede folk til at gå ud værre gode ved hinanden. for jeg rundt kyssede alle der omkring. Louise (datter 12 år) grinede smillede selvom hun plejer at synes jeg er pinlig SKØNT.
Senere sendte vi børnene hjem mødte nogle af vores venner der er dejligt spontane i opførsel vi lavede kædedans med mange finurligheder og fik mange nye GLADE ansigter med.

TAK KIM LARSEN ikke for den gode musik, men fordi du turde sige fra overfor tilfælddig vold uro. Da der blev kastet en flaske, stoppede du straks sagde det ville du ikke akseptere da der senere kom en flaske op på scennen STOPPEDE DU OG GIK bagefter var alle jeg mødte enige om det var fint nok så GODT GÅET KIM. (hvis nogen her kan hjælpe mig med hvordan han får besked ville det værre skønt)

Tænk hvis vi alle nogen turde gribe ind overfor vold sige nej UDEN SELV AT BEGÅ VOLD. Vi mange lære vores børn gå udenom undgå sår. MÅSKE BETYDER DETTE AT INGEN HJÆLPER DIT BARN EN DAG???

HELDIGE MIG. Fredag stor fest (fejre nazi flyttet) tænk ca 300 gæster jeg alle kender og er glade ved fik Trylleshow, taler masser af levende musik,. Vidundrerlig aften med dans snak glæde ja selv AG (herfra) havde fundet ud af drømmesoveland. Festen sluttede for mig kl 05 med en øl med få venner ved nyopsat bænk hvor jeg bor.

Sikkert typisk mig at blive hængende både her ved pc, tv eller venner ikke komme i seng ikke ønske at stå op at blive ved. Hov jeg er jo ret flink til at finde hjem fra job.

Efter disse fester var det vidunderligt at gå hånd i hånd med konen. Hjemme fik vi natmad hvor jeg som et lille barn faldt i søvn ved hvert tyg.

mit ønske : at i alle har det dejligt. PeterSkriv kommentar

Dagbogsindlægget KIM L godt gået er publiceret 11/06-2001 19:46 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.