15 år siden

Tager et skridt og kommer ingen vejne...

Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Det er sjovt, at man mandag morgen tænker "nu er der 5 dage til weekend!" ergo tid til at slappe af, være sammen med familien, venner og tid til at skrive. Vi bruger størstedelen af tiden på at arbejde og identificere vores liv ud fra det - istedet for at bruge tiden på det vigtigste, de nære relationer... Nå, jeg gider ikke filosofere over det i aften, det må komme en anden gang.

Det har været en okay dag. Men jeg synes, jeg spilder tiden, har nogle forstokkede kollegaere, og er generalt træt af at høre på kunders undskyldninger og hjælpe dem ud af deres problemer som de selv har rodet sig ud i. Tag dog et ansvar - helt ærlig! "Der er regninger, som skal betales" er et mantra jeg siger for mig selv uge efter uge for at finde en grund til at blive. Det er ikke helt optimalt.

Men til sommer er det over og jeg kommer videre ud i verden - starter sandsynligvis "jordomrejsen" til august i Australien, videre til Kina, Singapore, sydeuropa ved midddelhavet osv. - det bliver så fedt! :o) Det er på tide at leve livet, og komme væk fra lille grå Danmark.

Hold da op, hvor lyder det som et surt opstød! hehe... ;o) tja.. hvorfor ikk - erkend dog alle dine sider af livet og tackle dem istedet for at gemme dem væk.

Nå, jeg vil skrive videre på eventyret til ABZebras konkurrence.

Hyg jer derude! :o)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tager et skridt og kommer ingen vejne... er publiceret 05/09-2008 20:14 af Mio Nielsen (Mio).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.