15 år siden

NU ER DET NU ! ! :oP

Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 6 dage siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 23 dage siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Det er et stykke tid siden, jeg sidst skrev herinde... Overskuddet har bare ikke været der før nu! :o)

Jeg er stoppet som kasser i den lokale idrætsforening, og mangler kun at aflevere regnskabet, så burde den skid være slået.. :o) Det er helt vildt så meget tid det har taget fra skriveriet (har slet ikke fået skrevet noget de sidste 3 måneder! Føler mig helt dårlig ved tanken, hehe... ) MEN NU ER DET NU ! !

Hvad er der ellers sket siden sidst? tja... Jeg har lært at svømme! Det lyder lidt lamt, men er faktisk en ret stor ting for mig, for er skidebange for vand, hehe.. Men min kæreste (nårh ja, jeg har også fået en kæreste :oP) besluttede, at vi skulle i svømmehallen og så skulle jeg lære det.

Eftersom vand ikke liiiiiige er mit element, var jeg jo af gode grunde lost, hvad der befinder sig i en svømmehal. Troede jo bare det var et stort badekar med vand i(!) - Snydt! Damn det er stort...

Der var ALT i svømmehallen, det "normale" bassin, det med bølger, det til børn - varmtvandsbassin (ummm, det er lækkert!) romersk bad og sauna og mere..
Vi tog bl.a. en tur i sauna, og det er åbentbart meningen at man skal ind i sauna og så ud i noget koldt vand bagefter?!?!? - Troede jeg skulle dø! 15 grader, come on hvem har fundet på noget så vanvittigt! :o)

Det var vist lige det for i dag.. Glæder mig til fredag! Skal over til kæresten og så skal vi have en spilaften... :o) - skal nok skrive om vi vinder.. hehe...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget NU ER DET NU ! ! :oP er publiceret 05/01-2009 21:25 af Mio Nielsen (Mio).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.