Vand
Halina Abram...
6 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
ved ikke rigtig hvad skal skrive i det her indlæg. Har så meget på hjertet, men det sidder fast nu og vil ikke ud .. min profil er blivet "opdaget" .. en af dem jeg har skrevet lidt om her inde kontaktede mig i dag og fortalte det .. at 'han' var blevet genkendt af en .. hmm. Forstår ikke hvorfor folk bruger tid på sådan noget? Det er ved gud mange sider der skal læses igennem for at nå frem til at jeg har skrevet om .. forhelved.
Det har betydet SÅ meget for mig at skrive her inde .. det har virkelig hjulpet mig. men nu ... nu det lidt ligegyldigt. Føler mig fuldstændig nøgen .. der sidder en derude ikke så langt væk og ved alt om mig? jeg håber du nød det ... troede virkelig ikke at folk ku få sig selv til at snage i andres privat liv på den måde ... forstår det virkelig ikke ...

gik ud og kastede op og græd da jeg fik det at vide .. begyndte halvvejs at overveje at ringe efter en ambulance .. Mest fordi jeg ved hvor meget det vil såre nogle mennesker hvis nogle af mine hemmeligheder som kun I kender til slipper ud ... forstår ikke jeg ikke ku ha det her i fred.. forstår det ikke..

ved ikke helt hvad jeg gør. må lige overveje det lidt når jeg er faldet til ro ..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget det var det? er publiceret 18/11-2008 22:50 af Pia89.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.