Må jeg bitche lidt?

Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
10 år siden
I'm back!
Gittepigen
8 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
6 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
8 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
6 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
7 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
7 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
7 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
7 år siden
Dating.
Ruth Christe...
5 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
11 måneder, 29 dage siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
4 år siden
Lys blokerer så let for l...
Ansu Orheim ...
4 måneder, 13 dage siden
Jeg sidder hjemme, og skal til og igang med rapport, en ud af to. Har lavet halvdelen af teksten til den anden. Resten har C. C der pt er på onsdagsbytur. Alle vil gerne have mig med, men jeg var ude og spise med Nus i går, og så mange penge kan jeg heller ikke grave frem. Alle mugger lidt over min manglende deltagelse. Jeg er ligeglad. Jeg VIL have lavet det her lort. VIL forstå, NU!! Jeg er bagefter og vil også gerne have lavet Multiple Choice.. Grr...!!!!

Jeg er sur.. Nus var en narhat i nat. Hver eneste gang jeg rørte ved ham, rykkede han sig væk, indtil jeg begyndte at samle mig sammen til at stå op.. Så ville han nusse og putte og kæle og og og.. Grrr.. Sex'en derefter var ikke engang særlig god, fordi han kom hurtigt.. Havde lyst til at fyre eller andre dræbende af til ham, men jeg var simpelthen så ulmende gal.. Pakkede sammen og ville gå - uden at kramme og kysse farvel.. Han fløj op, og undskyldte for at han sagde så mange dumme ting.. Havde lyst til at skrige, at han var en KÆMPE idiot..

Og nu ser jeg på det hele på afstand.. Det er jo bare fordi jeg stresser og ikke har tid.. Jeg har ikke tid til at nyde tiden sammen med ham, han kunne jo ikke gøre for at vi sad total råddent på restauranten i går og dårligt kunne høre hvad vi hver især sagde..

Jeg blir' så ked af det, når jeg ikke føler jeg får noget ud af tiden sammen med ham.. Jeg har ikke råd til at spilde min tid.. Har besluttet at jeg ikke tager ind til ham i aften, så jeg kan få lavet rapport og raset af.. For det er uberettiget.. Han har været så sød..

Han overrasker mig.. Positivt, mere og mere, oftere og oftere.. Det er virkelig lækkert - og min reaktion - jeg bliver stik-tosset, bare fordi han er kilden og ikke har kræfter til at lege.. Utaknemmelig.. Joe.. Det vist mig.. Undskyld:-(

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Må jeg bitche lidt? er publiceret 10/12-2008 20:18 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.