Chasing dreams versus what doesn't kill you...

Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Dengang da man var uden bekymringer og noget yngre, skulle man række op efter stjernerne. Man fik at vide, at ville man noget, skulle man "go for it".

I did go for it. I went all in. Jeg flyttede til Haderslev, startede et projekt, købte hypperen så ham udvikle sig og sikken fryd, sikken glæde.. Nu er han på papiret stadig min, og så alligevel ikke helt. Han er jo lejet ud. Skaber glæde andetsteds. Hver gang de taler om ham, får jeg sværere og sværere ved at genkende min egen hest. Det er værre end det lyder.

Uddannelse. I went all in when I wasn't satisfied with where I was. Nu er jeg her. I almægtige København og ved at dø af det. Sådan føles det. Som man kommer længere væk, hober bekymringerne sig op. Livet forandrer sig ikke, man skal stadig lave madpakke, ordne vasketøj og handle ind. Basicly it's the same. We all need to have food on the table.

Jeg havde engang overskud, også i det her liv. Det er væk i familieproblemer, logisk tænkning og irritation over alt muligt tosset.

Det går ud over Nus. Jeg hader det. Jeg har vildt dårlig samvittighed, også overfor ham. Jeg ved ikke helt hvordan jeg kan gøre det godt igen. Måske skulle jeg stoppe det..

What doesn't kill you, makes you stronger..

- - -

Der var mere. Undskyldte at det hele skulle gå ud over ham via msn. Nogle gange smyger han sig slangeagtigt behændigt udenom ting - her igen. Han har ikke sagt at han ikke gider det - men han har heller ikke sagt at det er okay. Han var her bare da jeg kom hjem efter store kaos-weekend i søndags og beroligede mig med, at jeg kunne slappe af og sove, for han var der.. "Jeg er her, du kan godt slappe af nu"..

Lige så dejligt det er at have ham i de situationer, lige så meget hader jeg manglen på kommunikation nu. Men hvad, manden har fri, han slapper af - og plejer sit liv. Intet unormalt ved det. Jeg savner ham. Lige så meget som jeg savner ham, lige så meget under jeg ham tid uden mig. Hele tiden sammen, ville kvæle det hele.

Jeg vil læne mig tilbage, udtænke nogle ord til hans fødselsdagskort, og få lavet det sidste af rapporten til i morgen. Lige nu er der bare meget andet der er mere spændende..

"Jeg er her.."

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Chasing dreams versus what doesn't kill you... er publiceret 18/12-2008 18:26 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.