Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
10 måneder, 4 dage siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Fantastisk fest i går. Hold 8 timer før jeg gik hjem. Når to piger kommer op og tottes over hvem der er frækkest, står jeg af. Eller vælger at gå hjem inden jeg kommer til at sige min mening.

En pige - af hvem jeg næsten havde forventet det, opførte sig fuldstændig tåbeligt. Stakkels de gutter det gik ud over. Men jeg klappede i, og gik.

Havde håbet at se Nus i går aftes, men han havde vist besøg af nogle gutter og det lød som om de hyggede. Får besøg af veninde i dag, og oprindeligt var det planen at hun ville blive et par dage, men planerne er ændrede så hun skal hjem igen senere i dag.

Jeg tror Nus blev drengefornærmet. Eller lidt panisk? Det kan også være fantastisk lige meget - han skrev at han ville se mig - men eftersom det var "Guys Night Out", ville jeg ikke bare komme og ødelægge det hele - femten sekunder senere skrev han om jeg ikke tog en film med - klokken var halv elleve - det ville jeg mene var pænt umuligt.. Pointerede at han ikke bare kunne smide sine gutter ud fordi jeg kom.. Så hørte jeg ikke mere fra ham, end en smily med nedadvendte mundvige..

Jeg gider ikke være en af de tøser, der ikke kan give luft.. Der er ikke noget værre end omklamrende "kærester" eller hvad vi nu end er.. Puha.. Så jeg krydser fingre for at jeg ser ham senere i dag eller måske i morgen efter arbejde.. Så jeg kan få krammet glædelig jul.. Og måske burde jeg så spørge drengen om hvad han har tænkt sig.. Jeg gider ikke sove uroligt, fordi jeg er bekymret om hvorvidt sidste gang jeg så ham, var sidste gang - fordi han er en udenomslusker der ikke kan tage konfrontationer.. Jeg kunne mistænke ham for at være sådan.. Og så alligevel.. Tror altid på det bedste i folk.. Ved ikke helt om det måske er dumt..

Skeptisk, men god lørdag..!! :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget På fuldetur.. er publiceret 20/12-2008 10:32 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.