15 år siden

Sæbevand, McDonalds og højhæled løbesko!

Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Lige nu sidder jeg paa kanten af mit badekar, mens foedderne slapper af i noget varmt saebevand....min sko med 10cm hael er kylet til "langbortistan". En dag som startede meget fredeligt endte med at vaere fulde af overraskelser og ikke af den bedste slags.

Vi tog i byen igaar -bare os toeser. Det havde vi ikke gjort laenge og vi havde alle brug for lidt sjov i hverdagen. Og der blev danset til klokken 3 om morgenen og med lidt besvaerlighed fik vi da ogsaa hoppet ind i en taxa klokken 3.30 og klokken 4 var vi hjemme hos min veninde, hvor vi meget sultende fik spist vores McDonalds (som vi fik koebt paa vej hjem efter at have overtalt den venlige taxamand). Klokken 5 gik vi meget traettende i seng.

Stod op klokken 9.30 imorges og besluttede at loebe 10km idag, men det blev til 7km istedet. Vi endte med at spise brunch og jeg besluttede at tage metroen hjem klokken 2. Tog hen til stationen (i min hoejhaeled sko, da jeg kun havde det med) og fandt ud af at stationen var lukket. Tog mobilen for at ringe til veninden, men opdagede at min batteri var flad og mobilen derfor doed! Boohoo.... Det nyttede ikke at tage tilbage, saa jeg besluttede at gaa hele vejen hen til den naeste station....20 mins senere fandt jeg heldigvis den naeste station. Der stod en masse mennesker foran metroen og jeg frygtede det vaerste... yes... ogsaa denne station var lukket. Foej for pokker taenkte jeg, men der var ikke meget jeg kunne goere end at tage hen til den naeste station....godt gaettet....ogsaa den var lukket. Rasende fortsaette jeg videre og kom 20mins senere til en station som heldigvis var aaben. Efter 1 time i metroen (hvor jeg stod op meste af tiden) stod jeg af ved min station og skulle gaa yderliger 10mins.... Kom jeg og faldt pladask om i sofaen.
Udmattet og med haevede ankler og foedder......

Lige nu sidder jeg paa kanten af mit badekar, mens foedderne slapper af i noget varmt saebevand....min sko med 10cm hael er kylet til "langbortistan".

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sæbevand, McDonalds og højhæled løbesko! er publiceret 01/03-2009 00:40 af Katy.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.