Hvad dag er det i dag? Torsdag igen allerede..

starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
I dag har været en mærkelig dag. Hvilket i og for sig vel altid er en god start på en historie. Mine følelser har været over det hele, hele dagen. Jeg har slet ikke kunne styre det.
En af mine venner skrev tidligere og spurgte om han måtte skrive en ide jeg engang havde fortalt ham om. Jeg svarede - "ja". Det fortryder jeg lidt nu. Det var en god ide. Men jeg brugte den ikke, den har ligget i en skuffe og samlet støv i et år nu, og jeg ved ikke hvad jeg skulle få ud af den. Men stadig har jeg en intern konkurrence i mit hoved, mod min ven.
Jeg så to fyre, en pige og et pizzaria tidligere. Sjov serie, men heller ikke vildt god. Men den var så fantastisk kærlig i dag, og jeg så mig selv bukke under for det sukker glaserede glansbillede jeg vil serveret. Det smagte godt.

I morgen, eller i dag er det torsdag, og min gyldnekrukke med guld er væk. Jeg har stadig en halv flaske cognac at trøste mig med, men så igen skal jeg op på arbejde om 6 timer. Life is a bitch.

Dette er nok mit til dato mest bitre indlæg, ved ikke om det bemærkes, men jeg er træt og trist og jeg savner Jeanel. Men i det mindste er der Letterman på Zulu.

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvad dag er det i dag? Torsdag igen allerede.. er publiceret 28/05-2009 01:37 af Mads Djervig (Bamsefar).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.