Laver hjemmeside

Kaos?
Per Z
9 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Hey dagbog, - jeg gik ud af den nye guild, jeg gik ind i...idag..den var ikke lige mig..og jeg snakkede med en igår, og fik tilbud om en anden guild..og det sagde jeg ja til. Så var der en der ringede til mig, men jeg fik ikke taget telefonen..da det lige var midt i et raid..

i formiddags spurgte jeg så min bror om han ville hjælpe mig igang med min hjemme side..for jeg stod ligesom moses ved det røde hav hav..hehe, men siden har jeg faktisk fundet ud af en del..og sidder idag, og de næste dage, og arbejder med den..den er stadig på begynder stadiet..men jeg har lagt et par ting ind..inklusiv min drøm om, at have en lydfil der ud for nogle af mine tekster..hvor jeg læser dem op. Der er lang vej igen til den er færdig..og der er mange basis ting fra skabelonen på endnu..men altså, jeg sidder og arbejder med det..jeg har jo aldrig selv gjort det før..den anden jeg før havde, var min bror der havde lavet den for mig. Jeg fik også lige opdateret min profil her med det..den gamle duede jo ikke mere..fik brev fra den gamle internet udbyder om, at den ville blive taget ned..jeg kiggede på det nu her..og det var den også blevet.

Jeg kan bare se det for mig, hvad der skal være på den..alt det grafiske er noget andet..det havde jeg ikke rigtig tænkt på..kun indholdet..typisk mig. ooh ja, også fik jeg også lige købt en fødselsdags gave til min mor..og en vand til mig,..det er jo fredag..nå, men nu ved du dagbog, hvad jeg går og laver.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Laver hjemmeside er publiceret 02/10-2009 16:08 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.