Computerproblemer (igen)

D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Musik fra USSR og Danmark
Halina Abram...
9 dage siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
17 dage siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Nu er jeg godt nok ved at være træt af min gamle PC, jeg plejer ellers ikke være så dum til tingene, og har ellers bygget adskillige computere op fra bunden, men denne gang driller det, og hele problematikken stammer fra at jeg har mistet manualen til mit motherboard.

Jeg har sat lidt ekstra ram i og et nyt grafikkort, - det skulle være så let, - men det har faktisk voldt mig en del problemer.

Det er næsten altid sådan at der går et eller andet galt når man "roder" i tekniken, men normalt er det altid let at rette op på.

Denne gang driller det, fordi jeg har ændret nogle tilg inde i BIOS for at det nye grafikkort skulkle køre optimalt, men siden da har jeg ikke oplevet andet end systemcrash og problemer, så det ender nok med at jeg demonterer alt det nye og gendammer systemet med det gamle.

Det mest iriterende er næsten at det tager oceaner af tid med al den fejlfinding og opgive vil man jo heller ikke, - nå men vi får se.

Jeg fik da skrevet dette uden at systemet gik ned så måske er jeg alligevel ved at finden den rette kombination, - det er er altid lidt risikabelt når man må forsøge sig frem, men sådan er det jo med alt her i livet, og hvad søren - ens erfaringer er jo lig med summen af de dumheder man gør, så noget gavn gør det da.

Henning Ø.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Computerproblemer (igen) er publiceret 05/03-2003 14:38 af Henning Øhrnstedt (Ørnen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.