Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Så er jeg begyndt at komme på Smertecentret på OUH og det har været en dejlig positiv oplevelse.

For første gang har jeg oplevet at andre mennesker nøjagtig har forstået lige netop den situation, jeg har levet i de sidste mange år, og hvilket stress helvede det er, at have smerter altid og ikke at have sovet ordentligt i 6 - 7 år.

Det var samtidig rystende at få at vide, hvor lidt alm. praktiserende læger ved om komplekse kroniske smerter, og det er rystende at opdage, at al den medicin jeg (og mange andre) har indtaget gennem mange år, overhovedet ingen virkning har på netop disse former for smerter.

Efter at jeg har fået noget helt andet medicin i form af depotpiller, er jeg begyndt at kunne sove om natten igen - uden at vågne de sædvanlige 15 - 25 gange, og alene dette har givet mig et helt nyt liv jeg helt havde glemt eksisterede.

Det gør stadig ondt af h. til, men jeg er på et "smertetacklingshold" ved at lære, hvordan man kan leve med smerten, og jeg kan igen se nogle helt nye vinkler på mulighederne i tilværelsen.

Jeg er spændt på hvad det i sidste ende ender op med, men allerede på nuværemnde tidspunkt vil jeg betegne det som en succes, og jeg vil opfordre alle der er i en situation som min, til at få en henvisning til det lokale "Smertecenter" for det virker, og frem for alt får man skåret al den unødvendige og uvirksommme medicin væk, således at man undgår de store skader og bivirkninger der er forbundet hermed.

Der er naturligvis også bivirkninger ved de præperater jeg får nu, men afvejet imod fordelene, er det acceptabelt, og jeg er i alt fald glad ved, at jeg har fået muligheden.

Henning Øhrnstedt / "Ørnen"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget SMERTEKLINIKKEN er publiceret 18/03-2007 21:38 af Henning Øhrnstedt (Ørnen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.