14 år siden

To røde lys

Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dekorative og med en snert af jul. Det bliver nok det nærmeste jeg kommer jul i år. Gider ikke, og vil ikke engang prøve på at komme i nærheden deraf. Måske kommer den røde jule dug frem, når min far kommer juleaften. Er rimelig sikker på at han er ligeglad – bare der er god mad.

Var til visitationsmøde i går. Han er lidt speciel, ham fra kommunen, men også meget grundig. Jeg har tidl. diskuteret ældrebolig og rollator med ham – hvor begge dele blev afvist. Heldigvis fik min far en bolig ved jorden, og så købte jeg en rollator i Harald Nyborg. Sagde allerede dengang, at det var tåbeligt at han skulle flytte mere end nødvendig. Men okay – hvis det var gået efter mit hovedet, så skulle han være flyttet fra ældreboligen - til en plejebolig.
Jeg kan godt sidde og smile lidt af det, men samtidig også være lidt irriteret. Den ” gamle ged ”, prøvede at gøre sig bedre end han er. Han er en stolt mand, som ingen skal pege fingere af. Det har han altid været og med rette.
Der blev skrevet tre ” ønskesteder ” op, som skal til vurdering i kommunen. Har pga. visitationsmanden, allerede paraderne oppe mht. at kæmpe for ” min fars sag ”. Han kommer ikke tilbage til egen bolig, og skal have mulighed for konstant hjælp. Hans sygdom ( ud over alle de andre skavanker ) parkinson, giver også grobund for tiltagende hjælp. Det er tidlig at i en alder af 71 og allerede skal på plejehjem. Men hvis det er nødvendig og han kan får nogle gode år der, så er det det som skal til.

Har været ude og se min nye Mercedes i dag. Den er bare flot og jeg ser frem til at blive kørerne i den. Det er en specielt følelse, at selv have ” skræddersyet ” en bil. Noget som jeg aldrig tror, at jeg bliver fri af og ønsker det heller ikke – det er bare så fedt. Det eneste - som jeg ud over alt andet, ikke har bestemt, er en kop holder. Det var et ønske fra vores chauffør, og så fremdeles skal han også have lov til at have en finger med i spilet. Det er en arbejdsplads, og man skal jo værne om gode arbejdsmiljø ;-)

Har mest af alt lyst til at smutte i seng. Bella-musen ligger der allerede og ser længselsfuld ud på mig Må skuffe hende ca. to timer endnu. Den mellemste har været nede og ” hive i patter ” i dag, og kommer bagefter herhjem og spiser. Han er stadig indlagt, men har arbejdsmæssig udgang på prøve. Håber at det denne gang går bedre end sidste.

Vil lige skrive en mail inden spise / sengetid.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget To røde lys er publiceret 03/12-2009 17:50 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.