Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
4 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Jeg har fralagt mig et ansvar. For gangens kollegiefælleskøkken. Det lyder af ingenting, men det er stort! Det er fjernet et lag stress, når jeg kommer hjem. Virkelig, virkelig skønt. En af drengene har taget over. Whoos! Er spændt på hvordan det går. Skråstreg fuldstændig ligeglad..

Skolen er vild.. Vi begynder at knokle på med eksamensopgaverne på torsdag.. Det passer mig fint.. Kan få indhentet en lille sjat igen onsdag, eftersom den ene gang rengøring er aflyst..

Efter mit musik-eventyr forleden, hvor fredag aften blev aflyst, skred jeg på date.. Ok fyr, fin date.. Vi snakkede på en eller anden trendy café på Strøget eller deromkring, med dundrende høj musik, og jeg hørte ikke halvdelen af hvad han sagde.. Men slet slet slet ikke lige så kikset som sidst..

Jeg skal til møde vedr. Nordisk Landkamp i dag mellem landbrugsuniversiteterne.. Næste opgør står i Finland, uge 38. Det kunne være noget videre fedt! Vil i hvert fald gøre hvad jeg kan for at få en plads på holdet - også selvom jeg kender no-one-else..
Selvfølgelig skal der være lidt fest - men der skal også være sport.. Mest sport for mit vedkommende.. Ej det kunne blive vildt, VILDT fedt..

Og nu; pakke taske og afsted..

GOD dag :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Abdicering.. er publiceret 23/03-2010 06:54 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.