14 år siden

Man må have en blog

Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
11 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
11 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Dagbogen er ude, bloggen er inde. JEg har længe forsøgt at føre dagbog, men det virker ikke. Jeg ender altid med at bruge den som sporadisk notesbog i stedet, et sted hvor jeg skeiver ideer og planer ned i stedet for egentlig dagbogsskrivning.
Hvor er forskellen på en blog og en dagbog? Ordet blog, jeg forestiller mig, at det er kommet fra weblog, we er faldet af ordet, den sprøde lyd "blog" er blevet et nyt fænomen i digitaliseringen.

(jeg ser op og får øje på de blomster min kæreste for et par dage side nævnte at hun havde fået af sin mor som belønning for at jeg underviser hendes lillebror på guitar) Det er først nu jeg får øje på buketten, hvor er den smuk. grønne kviste og hvide blomster sparsomt placeret i bukettens naturlige flora. Jeg forstår mig ikke på blomster og buketter, endnu mindre forstår jeg hvor de skal være så uendeligt kostbare, hvis man ikke selv går ud og plukker sig en buket af kommunens, men jeg synes om både duften og den måde de hurtigt kan beklæde en stue eller et køkken til et helt andet udtryk.

Klokken er mange. Jeg er i gang med Murakamis "The wind-up-bird Chronicle", spændende læsning... men noget siger mig at bogen mangler noget. Ikke spænding eller karisma, ikke stemning. Personkarakteristikken har flere gange slået mig som patetisk, men jeg er ikke sikker og kan ikke overskue de 600 sider. Derudover underlige elementer i teksten, små ting der kun gør teksten personlig, men ikke professionel. Til tider opdager man forfatteren helt nede i teksten, hvilket er spændende, men jeg har desværre heller ikke haft tid til at se nærmere på de narrative niveauer i fortællingen. So far, har jeg beskæftiget mig med handlingen. Den kan jeg ikke helt finde ud af om holder, men jeg tænker, vi er jo i Japan, så det gør den nok for dem:-) Godaften!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Man må have en blog er publiceret 23/03-2010 00:22 af Thomas Glud (gambi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.